Xiaomi lanceert Mi Box S met Google Assistant

De productpresentatie van Google zal weinig techfans ontgaan zijn. Tijdens dit event presenteren bedrijven ook allerlei producten die met Google-technologie zijn gemaakt. Dit jaar was Xiaomi één van de gasten. Zij presenteerde de Xiaomi Mi Box S. Alle specificaties en de gunstigste prijzen lees je hierna.

Xiaomi Mi Box S uiterlijk en kenmerken

De Xiaomi Mi Box S is een upgrade van de al bestaande Xiaomi Mi Box. Het apparaat is verkrijgbaar in zwart en uitgevoerd in strak design, zodat hij in elk interieur bij de TV past. Het toestel is voorzien van Google Assistant en Google afstandsbediening. Aan de achterzijde vindt je een hdmi- en usb-aansluiting.

Specs Xiaomi Mi Box S

Voor een optimaal gebruiksgemak is deze Mi Box S voorzien van bluetooth en 5Ghz-Wifi. De Cortex A53 Quad Core Processor, Mali-450 GPU en Android Oreo 8.1 zorgen voor een optimale gebruikservaring. Met 2 GB RAM en 8GB werkgeheugen werkt de Box supersnel en kun je jouw favoriete program’s terugkijken wanneer je wilt. Om ook optimale geluidskwaliteit te ervaring ondersteunt de box 5.1 surround output.

De Xiaomi Mi Box S met belangrijkste specs.

De Xiaomi Mi Box S met belangrijkste specs.

Mogelijkheden Xiaomi Mi Box S

Het apparaat biedt je alle mogelijkheden en ingestelde apps om optimaal te genieten van de beste TV-programma’s, Netflix en de mooiste spellen. Met ondersteuning van de nieuwste 4K HDR zie je alles in perfecte beeldkwaliteit.

Daarnaast kun je door de samenwerking met Google gebruik maken van allerlei Google-toepassingen die momenteel worden aangeboden. Google Assistant (in het Nederlands) is er daar één van.

Tot slot kun je via de Box een koppeling maken met jouw andere apparaten zoals jouw telefoon. Zo kun je direct je favoriete foto’s en filmpjes van jouw telefoon in optimale kwaliteit op TV vertonen. Mocht je in de tussentijd gebeld worden of berichten ontvangen? Geen punt! Je kunt de smartphone gebruiken zonder dat de werking van de Box wordt onderbroken.

Xiaomi Mi Box S kopen?

Gelukkig  is deze nieuwste TV-hulp nu al te bestellen. Let er daarbij op dat je altijd de versie koopt met de Europese stekkerplug. Gearbest biedt deze nu al aan voor ongeveer 75 euro.

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo