Xiaomi lanceert goedkope, compacte rugzak

Xiaomi heeft veel producten in het assortiment en dat is niet alleen beperkt tot smartphones, wearables of andere tech. Vandaag kondigen ze een nieuwe, betaalbare compacte rugzak aan.

Xiaomi rugzak

De nieuwe rugzak die gelanceerd wordt, is uitgebracht door Shanghai Runmi Technology company, maar wordt gelanceerd onder 90 points branding. Dit is de lifestyle-lijn van Xiaomi.

Deze Xiaomi-rugzak is beschikbaar in een achttal kleuren en is vrij compact. De inhoud is ongeveer 10 Liter en dat is zeker niet veel, maar zoek je een kleine rugzak, dan is het meer dan voldoende. Daarnaast zou je hem kunnen gebruiken om in een grotere rugzak of koffer mee te nemen.

Schermafbeelding 2018 06 19 om 10.37.11

De maten van deze Mi-rugzak zijn 34 x 22.5 x 13cm en weegt slechts 165 gram. De buitenkant is behandeld om hem waterafstotend te maken, waardoor je spullen niet nat worden in de regen. De kleuren die worden aangeboden zijn: zwart, roze, geel, marineblauw, oranje, mintgroen, rood en ‘helder blauw.

Belachelijk goedkoop

Wil je de rugzak kopen, zul je nog even moeten wachten totdat hij bij retailers als Gearbest te koop is. Vooralsnog is hij alleen te vinden op Chinese site Youpin, waar hij voor… 4 dollar verkocht wordt.

Via: GizmoChina

 

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo