Xiaomi lanceert goedkopere Air 2SE draadloze headphones

Het is niet lang geleden dat Xiaomi de Air 2S oordopjes lanceerde. Een nadeel van die oortjes was voornamelijk de prijs. Als antwoord op de reacties van consumenten, brengt Xiaomi nu de veel goedkopere Air 2SE oordopjes uit.

Xiaomi Air 2SE

De Xiaomi Air 2SE is een goedkopere variant op de Air 2S, die in april 2020 werden gelanceerd. Deze draadloze headset verschilt qua functionaliteiten niet eens zoveel, maar draagt wel een bijzonder laag prijskaartje. Waar je de Air 2S voor zo’n 50 euro kunt kopen, krijg je de 2SE al mee voor iets meer dan 20 euro.

Bekijk ook: de beste Media & Audio van Xiaomi

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.388 Xiaomi-fans gingen je voor!

Lange batterijduur

De Xiaomi Air 2SE oordopjes zijn voorzien van steeltjes. Dit zorgt ervoor dat er meer ruimte is voor batterijen. De oordopjes gaan daarom ook maximaal 5 uur mee op één keer opladen. Behoorlijk lang dus. Maak je gebruik van een volledig opgeladen hoesje? Dan rek je de totale duur op tot zo’n 20 uur.

Lees ook: De onmogelijke keuze tussen Redmi AirDots, Airdots, AirDots Pro (2) opgehelderd

Xiaomi Mi Air 2SE
Via: gizchina.com

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Een ander voordeel van de Air 2SE oortjes is dat het mogelijk is om ze afwisselend te gebruiken. Bij veel draadloze koptelefoons is er een zogenaamde ‘master-slave’ relatie. Daarbij functioneert het ene oordopje niet goed zonder de ander.

Bij deze oordopjes is dat niet meer het geval, zodat je links en rechts onafhankelijk van elkaar kunt gebruiken. Ideaal als je maar één oordopje nodig hebt en zo de hele dag dus met muziek rond kunt lopen.

Ook telefoneren gaat gewoon nog, omdat de Xiaomi Air 2SE oordopjes voorzien zijn van twee microfoons. Daarbij werkt ook de noise cancelling prima, vooral vanwege de beamforming technologie om ruis van buiten tegen te houden tijdens een telefoongesprek.

Beschikbaarheid

De prijs van de oordopjes is bepaald op 24 dollar, dus zo’n 21 euro. Volgens bronnen zouden de oordopjes eind mei in de verkoop moeten gaan, maar over de beschikbaarheid per land is nog geen informatie naar buiten gebracht.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo