Xiaomi krijgt nieuw Nederlands kantoor in Den Haag

Xiaomi logo featured banner 2

Met de komst van Europese Mi Stores, begon er al steeds meer van Xiaomi op Nederlands grondgebied te komen. Nu volgt er nieuws dat Xiaomi een kantoor in Den Haag gaat openen.

Xiaomi kantoor in Nederland

Als vierde grootste smartphonemerk te wereld, blijft Xiaomi groeien en stevent het bedrijf af op een plek in de top drie. Om die groei het hoofd te kunnen bieden, wordt er een kantoor in Den Haag gebouwd voor Xiaomi.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.389 Xiaomi-fans gingen je voor!

Het is op dit moment nog niet bekend waar het kantoor moet komen, of wanneer dat gaat zijn. Omdat dit vaak wel grote stappen zijn voor een groot bedrijf als Xiaomi, kan het zomaar nog wel even duren voordat Xiaomi hier echt voet aan de grond zet met het kantoor.

Ook winkels en webshops voor Nederland

De stap naar een kantoor op Nederlandse bodem lijkt voor de hand liggend. Zeker nu Xiaomi dit jaar onder andere een Mi Store heeft geopend in Rotterdam. Deze winkel is de eerste in Nederland, en werd op de voet gevolgd door een online Mi Store voor de gehele Benelux.

Op deze Benelux Mi Store vind je diverse Xiaomi producten die je nu zelf kunt aanschaffen en bestellen, zonder dat je ze in China hoeft te bestellen.

Xiaomi als diverse technologie gigant

De groei van Xiaomi vindt niet alleen plaats op het gebied van smartphones. Het grote succes van het bedrijf zit hem in de vele apparaten die het bedrijf heeft geproduceerd. Onder eigen naam, maar ook onder andere namen zoals Redmi, Baseus en nog veel meer.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Anno 2020 zijn er zo’n 235 miljoen slimme apparaten aangesloten bij Xiaomi, want een bijzondere prestatie is voor deze technologische underdog. Met de uitbreiding van de kantoren naar Nederland, zou Xiaomi hier zomaar een extra grote nieuwe markt kunnen aanboren.

Bron: Den Haag FM

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo