Xiaomi teaset nieuwe headphones: snelle lancering verwacht

vernieuwde versie Xiaomi headphones

Via haar officiële Twitterkanaal deelt Xiaomi een teaser voor haar nieuwe on-ear en over-ear Xiaomi headphones met als slogan ‘Are you ready to get in the zone’. Na enig speurwerk vonden we ook de specificaties. De headphones van Xiaomi die nu te koop zijn, zijn niet voor niets erg populair. Voor de nieuwe release zijn de specs alweer veelbelovend.

Wat kunnen we verwachten van Xiaomi Headphones?

Op recente smartphone releases zoals de Xiaomi Mix 2S en de Xiaomi Redmi Note 5 Pro viel al op dat er een 3.5mm jack audio-uitgang is voorzien. De headphones van Xiaomi zijn al enorm populair, maar bij alle updates past ook een nieuwe headphone. Aan de afbeelding te zien is de headphone zwart en goudkleurig. De telefoons zijn ook in zwart en goudkleur te verkrijgen.

 

 

 

Daarnaast vallen de gaatjes over de oren op. Deze semi-open techniek gebruikt Xiaomi om het geluid zo natuurlijk mogelijk te maken. Gek genoeg storen de ‘buitengeluiden niet’. Door de over-ear techniek is het geluidsmembraan dicht bij de oren. Daardoor komt het geluid volledig bij het oor en kun je de nuances in de muziek horen. Daarbij is er minder decibel nodig om bastonen goed te laten klinken. Je luistert dus complete muziek terwijl dit minder schadelijk is voor de oren dan een standaard headset.

Daarnaast heeft Mi in de vorige releases al een nieuw materiaal gebruikt dat erg licht en zeer krachtig is. Daardoor zijn de Xiaomi headphones niet zwaar op het hoofd, maar toch slijtvast. Deze combinatie zal uiteraard ook in de nieuwe headphones gebruikt gaan worden.

Waar zijn de nieuwe headphones te koop?

Momenteel zijn de nieuwe Xiaomi Headphones alleen nog een teaser. Wanneer ze te koop zijn en wat ze moeten kosten is nog niet bekend. Als je nu alvast wilt testen kun je bij bijvoorbeeld Gearbest de headphones alvast kopen. Door de mooie promoties geven zij nu 28% korting op de originele, tweede generatie Xiaomi Headphones.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo