Xiaomi kondigt 5 ‘mysterieuze’ producten aan

Vrijdag 27 maart staat in het teken van de lancering van de Xiaomi Mi 10 Pro. Maar Xiaomi deelt nu ook 5 gloednieuwe producten die gelanceerd gaan worden. Weet jij welke het zijn?

Welke 5 producten zie jij?

Xiaomi houdt ervan om mensen in spanning te laten wachten op hun nieuwe producten. Ook nu doen ze dat weer op een creatieve manier. Xiaomi kondigt namelijk aan dat er op 27 maart 5 nieuwe producten aan zitten te komen. Maar ze vertellen niet welke. Wel geven ze hints. Kijk maar naar het volgende filmpje van Xiaomi Nederland dat op Facebook verscheen.

5 dagen te gaan5 gloednieuwe ecosysteem producten komen er aan!Kan jij alle 5 de producten raden? Laat het ons weten in de reacties.Houd ons in de gaten en kijk naar het launch evenement van 27 maart!#Mi10 #LightsCameraAction #Mi10IsComing #SmartLifeMadeSimple

Geplaatst door Xiaomi Nederland op Zondag 22 maart 2020
Via: facebook.com

In de ballonnen zien we 5 producten. Heb jij enige idee welke producten we hier zijn? Wij hebben er even goed naar gekeken en zijn tot de volgende producten gekomen:

  1. Router
  2. AirDots
  3. Router
  4. Air Purifier
  5. Smart-TV

Dit zijn allemaal producten die we al van Xiaomi kennen. Het zal dus vermoedelijk gaan om ge├╝pdatete producten.

Launch 27 maart

De producten in de video worden door Xiaomi gelanceerd tijdens de launch van 27 maart. Die launch staat vooral in het teken van de Mi 10. De lancering van dat toestel werd in februari namelijk uitgesteld in verband met het Coronavirus.

Daarom wordt er nu gebruikgemaakt van een gecombineerde lancering. Hoewel de verwachting is dat de Xiaomi Mi 10 (Pro) de show gaat stelen, krijgen we dus ook nog andere apparaten te zien. De Mi 10 (Pro) is immers al gelanceerd in China, waardoor veel Europeanen niet kunnen wachten tot hij ook hier beschikbaar wordt. Wellicht zijn de nieuwe apparaten een goedmakertje voor de lange tijd die we hier hebben gewacht op de Mi 10 (Pro).

Lees ook: Xiaomi Mi 10 Vs Mi 10 Pro: wat zijn de verschillen?

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo