“Xiaomi komt binnen twee maanden met smartwatch en Mi Band 2”

Xiaomi Smartwatch krijgt o.a. rond design en bloeddrukmeter

Xiaomi komt binnen twee maanden met smartwatch en Mi Band 2

Een Chinese fabrieksbaas heeft geruchten verspreid over de Xiaomi Mi Band 2 en een Xiaomi smartwatch. Volgens hem worden beide producten binnen twee maanden gelanceerd. Dat wijst erop dat ze al in productie zijn, omdat de vraag voor deze producten enorm is.

Xiaomi smartwatch en Mi Band 2

Al lange tijd gaan er geruchten dat Xiaomi een smartwatch gaat lanceren. Ook zou het niet onlogisch zijn als er een nieuwe Mi Band komt, aangezien de Xiaomi Mi Band 1S Pulse ontzettend populair is. Dit laatste apparaat is een armband die je stappen bijhoudt, hoeveel je slaapt en je wakker kan maken met een lichte trilling. Het apparaat kost ongeveer €17.

De fabrieksbaas waar de apparaten gemaakt worden meldt dat de producten binnen twee maanden aangekondigd worden. De producten worden gemaakt door Huami, een bedrijf waarmee Xiaomi ook samenwerkte voor de eerdere generaties Mi Band. Mogelijk is de productie al begonnen: de huidige Mi Band is de best verkopende wearable van het moment. Er moet dus voldoende voorraad zijn om de vraag na de lancering aan te kunnen.

 

Bron

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo