Xiaomi gaat Xiaomi Redmi Note 2 op 29 juni lanceren

Xiaomi gaat Xiaomi Redmi Note 2 op 29 juni lanceren

Xiaomi gaat Xiaomi Redmi Note 2 op 29 juni lanceren

Xiaomi gaat op 29 juni de Xiaomi Redmi Note 2 lanceren, opvolger van de Xiaomi Redmi Note. Dat nieuws maakte Xiaomi CEO Lei Jun bekend op Weibo, de Chinese variant van wat wij kennen als Twitter. Ook lekte er een mogelijke 3D-render van de telefoon uit.

Lancering Xiaomi Redmi Note 2

Het nieuws dat de Xiaomi Redmi Note 2 binnenkort gelanceerd zou worden kwam niet vanuit het niets: er waren meerdere lekken over de specificaties van het toestel. Mede daarom heeft Xiaomi CEO Lei Jun vast besloten om de exacte lanceerdatum alvast bekend te maken: 29 juni.

Veel specificaties al uitgelekt

Veel specificaties van de Xiaomi Redmi Note 2 waren al uitgelekt door een patentaanvraag. Zo krijgt de telefoon waarschijnlijk een 5,5 inch HD scherm, een 64-bit class Mediatek (MT6795) Helio X10 Octa-core CPU processor, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een van 13 megapixel aan de achterkant. Ook beschikt de telefoon over 4G, waardoor je sneller mobiel kunt internetten.

Mogelijk design uitgelekt

Nu is waarschijnlijk ook het design uitgelekt. Een account op Twitter toonde een foto van een 3D-render van de telefoon. Het account is over het algemeen erg betrouwbaar en de kans is dus groot dat het daadwerkelijk om de Xiaomi Redmi Note 2 gaat. Het is echter ook mogelijk dat het om een eerder ontwerp gaat, een prototype dus, en dat de werkelijke telefoon er anders uitziet.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo