Xiaomi gaat tóch de Xiaomi Redmi Note 5A lanceren

Xiaomi gaat tóch de Xiaomi Redmi Note 5A lanceren

Even gingen er geruchten dat Xiaomi geen Redmi Note 5A zou gaan lanceren. Nu is het toch bevestigt via Xiaomi’s Twitter kanaal. In een foto meldde het bedrijf dat de Xiaomi Redmi Note 5A een grote 3080 mAh batterij zal krijgen. De exacte lanceerdatum is onbekend.

Batterij van de Xiaomi Redmi Note 5A

De Xiaomi Redmi Note 5A zal dus een 3080 mAh batterij krijgen. Redmi-Smartphones stonden altijd al bekend om hun grote capaciteit, en de Redmi Note 5A is dus geen uitzondering. Volgens Xiaomi is het genoeg om 16 uur mee te gamen, 11 uur video te kijken, 35 uur te bellen of 11 dagen je smartphone standby te laten staan.

Eerder gingen er geruchten dat er geen Redmi Note-model meer zou komen, door de lancering van de Xiaomi Redmi 5 Plus.

Overige specificaties

Hoewel het nog geruchten zijn en het dus nog kan veranderen, hebben we een aardig beeld van de Xiaomi Redmi Note 5A. De telefoon zal een 5,99 inch full HD scherm krijgen met een beeldverhouding van 18 bij 9. De smartphone wordt aangedreven door de nog niet aangekondigde Qualcomm Snapdragon 532 processor. Verder is er 4gb werkgeheugen. De opslagcapaciteit is nog niet bekend.

Xiaomi Redmi Note 5A zal waarschijnlijk een dubbele camera aan de achterkant bevatten, beiden met 12 megapixels. De verwachte prijs is 1599 Yuan, omgerekend €205.

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo