Xiaomi webshop Europa lanceert 19 mei, prijzen bekend

Xiaomi webshop Europa lanceert 19 mei, prijzen bekend

Xiaomi webshop Europa lanceert 19 mei, prijzen bekend

Enkele maanden geleden beloofde Xiaomi ‘binnenkort’ een webshop te openen in Europa en de Verenigde Staten. Op Facebook heeft het bedrijf nu aangekondigd dat de webshop 19 mei zal openen. Verder maakte het de prijzen, producten, exacte lanceertijd en praktische zaken bekend.

Producten Xiaomi webshop Europa

Xiaomi gaat in eerste instantie vier producten verkopen in de webshop: twee versies van de Xiaomi Mi PowerBank, Mi Band, en de Mi Headphones. De 5000 mAh PowerBank gaat $9,99 kosten, de krachtigere 10400 mAh kost $13,99. De Mi Band wordt verkocht voor €14,99, en de Mi Headphones voor $79,99. Let wel op: verzendkosten zijn nog niet inbegrepen en er komen mogelijk nog douanekosten bovenop.

Beta: alleen in Engeland, Duitsland en Frankrijk

Helaas gaat het alleen nog om een test en daarom noemt Xiaomi de webshop een beta webshop. Je kunt daarom alleen producten bestellen als je beschikt over een adres in Engeland, Duitsland, Frankrijk of Amerika. Later is het de bedoeling dat de webshop ook producten naar Nederland gaat verzenden.

Praktische zaken

Xiaomi fans die een adres in een van de vier landen hebben en een product gaan kopen worden aangeraden om alvast een Xiaomi account aan te maken. Op die manier kunnen ze sneller bestellen, want er is volgens Xiaomi maar een beperkte voorraad. De verkoop zal starten om 14:00 uur Nederlandse tijd.

De webshop is te vinden op www.mi.com/en/store/

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo