Dit zijn de beste Xiaomi-aanbiedingen van week 7 (+extra’s)

Xiaomi en Gearbest presenteren de mooiste kortingen

Xiaomi en Gearbest hebben besloten om de handen ineen te slaan. Beide prijsvechters gaan nog meer inspanningen leveren om jou de mooiste deals te bezorgen. Wij delen daarom graag met jou de volgende mooie aanbiedingen van Xiaomi en Gearbest.

Het Xiaomi en Gearbest kortingsfestival

In dit overzicht zie je alle gadgets, telefoons en notebooks van Xiaomi met kortingen tot wel 50 %. Onze tip? Vergeet vooral niet op ‘view more’ te drukken!

> Bekijk alle aanbiedingen

Xiaomi Mi Note 3 camera

Chinees nieuwjaar

Vrijdag 16 februari is het Chinees Nieuwjaar. Xiaomi en Gearbest vieren dat met veel korting op Chinese producten. Check snel de voordeligste manier om indruk te maken met nieuwjaar!

> Bekijk de aanbiedingen

Xiaomi en Gearbest vieren Chinees NieuwjaarSmartphones

Als deze twee specialisten hun kracht bundelen op het gebied van mobiele telefoons is de korting fenomenaal. Kijk snel, je zal zien dat een mooie deal dichtbij is!

> Bekijk aanbieding

Xiaomi Mi 5X gelanceerd dubbele camera en 4gb werkgeheugen

Gadgets

Heb jij altijd al een mooie robotstofzuiger, digitale camera, smartwatch of andere mooie gadgets willen scoren? Kijk dan maar snel naar het aanbod!

> Bekijk de aanbiedingen

Elektronica-deals

Het voorjaar hangt weer in de lucht. Tijd om je met de nieuwste snufjes voor te bereiden op de zomer. Wil jij eerst nog even binnen genieten? Kies dan snel de mooiste elektronica!

> Bekijk de aanbiedingen

Xiaomi toont Xiaomi Mi VR Standalone Headset in samenwerking met Oculus en Qualcomm

Xiaomi en Gearbest laten het licht stralen!

Er is haast geen aspect van elektronica te verzinnen waar deze bedrijven niet in samenwerken. Ben jij op zoek naar een ander sfeertje of heldere verlichting? Steek dan hier jouw licht op!

> Bekijk de aanbiedingen

Xiaomi rabbit speaker

We zetten de beste aanbiedingen nog een keer op een rij!

Alsof al deze kortingen nog niet genoeg zijn maken Xiaomi en Gearbest nog een laatste één twee om de mooiste kortingen te geven. Heb jij de ‘soul for discount‘?

> Bekijk alle aanbiedingen

Xiaomi en Gearbest presenteren de mooiste kortingen

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo