Xiaomi en Belsimpel.nl zijn nu officieel partners in Nederland

Xiaomi gaat samenwerking met Belsimpel.nl aan

Het Nederlandse bedrijf Belsimpel.nl heeft bekend gemaakt dat zij een partnerovereenkomst met Xiaomi heeft gesloten. Na Kruidvat is dit bedrijf de tweede officiƫle partner in Nederland. Daarnaast lijkt Xiaomi op korte termijn verder uit te willen breiden. Wij zetten de zaken op een rij.

Xiaomi kiest Belsimpel.nl als Nederlandse partner

Per direct is Belsimpel.nl de Nederlandse partner voor Xiaomi. Belsimpel heeft als doel om steeds nieuwe merken naar Nederland te halen en is nu blij om Xiaomi daaraan toe te voegen. Dit betekent dat zij Xiaomi-toestellen met ondersteuning kunnen aanbieden. Zij zal de telefoons die Xiaomi in Nederland uitbrengt direct bij Xiaomi inkopen en voor het overige de ‘grijze inkoop’ via bestaande inkoopkanalen handhaven.

Xiaomi Mi Band 3, een echte gamechanger. Dit is de beste fitnesstracker!

Ook de Xiaomi Mi Band 3 is verkrijgbaar bij Belsimpel.nl

Assortiment Belsimpel.nl

AS Watson, het moederbedrijf van Kruidvat sloot eerder dit jaar al een partnerovereenkomst met Xiaomi, maar dat leidde nog niet tot verkoop bij het Kruidvat. Weliswaar heeft zij in een Black Friday sale de Xiaomi Redmi 6A in de verkoop, maar dit is nog geen deel van de overeenkomst. Belsimpel.nl biedt al wel een ruim aanbod. Naast telefoons zijn ook smartwatches, powerbanks en accessoires te koop.

Heeft Xiaomi grootste plannen in Nederland?

Het lijkt er steeds meer op dat Xiaomi, dat in Europa wil groeien, een grote rol voor Nederland ziet weggelegd. Al eerder zagen wij hiervoor signalen op LinkedIn. Nu blijkt dat zij in China een stagiair hebben aangenomen die zowel Chinees als Nederlands beheerst om de Nederlandse markt in kaart te brengen. Ook zien wij dat zij op LinkedIn een nieuwe vacature hebben geplaatst. Deze keer zoekt Xiaomi iemand die vanuit Amsterdam de rol van Senior Legal Compliance Councel op zich wil nemen. Kortom, dit wordt ongetwijfeld vervolgd en wij houden je op de hoogte.

Voorlopig kun je het meest uitgebreide assortiment vinden bij de vertrouwde webwinkels, zoals Gearbest, BangGood of AliExpress.

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo