Xiaomi Electric Scooter 1S gelanceerd, opvolger van succesvolle M365 elektrische step

Xiaomi zit niet stil en er worden maandelijks de nodige producten gelanceerd. Zo ook in de elektrische step-markt. Vandaag zien we de Xiaomi Electric Scooter 1S ten tonele verschijnen.

Xiaomi en elektrische steps

Wereldwijd is Xiaomi één van de meest succesvolle elektrische steps-fabrikanten. Hierbij zijn vooral de Xiaomi M365 en M365 Pro de gangmakers van het geheel.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.387 Xiaomi-fans gingen je voor!

Deze steps zijn veelgebruikt, vooral met het huidige prijsniveau. Het is ook niet meer dan logisch dat Xiaomi met nieuwe modellen op de markt komt. Helaas is het niet belachelijk duidelijk wat nu de verschillen zijn met het nieuwe model, maar we hebben er in ieder geval een aantal gespot.

Lees ook: Xiaomi M365 VS M365 pro: deze step moet je kopen

XiaomiM365electricscooter 10
Xiaomi M365

Xiaomi Electric Scooter 1S

De Xiaomi Electric Scooter 1S heeft op het eerste gezicht dus veel overeenkomsten met de Xiaomi M365. Zo zien we nog steeds dezelfde maximale snelheid van 25km/h en een range van 30km. In praktijk is dit overigens iets anders, alle details daarover in mijn Xiaomi M365-review.

Verder zien we nog een grote, verandering ten opzichte van zijn voorganger. De Xiaomi Electric Scooter 1S heeft een dashboard op het stuur. Hierop kun je allerlei info bekijken, zoals bijvoorbeeld de actuele snelheid en de nog overgebleven accu, die wordt weergegeven met een viertal streepjes.

Lees ook: Xiaomi M365 Pro vs Ninebot MAX: dit is de beste step

Schermafbeelding 2020 04 22 om 10.30.21
Dashboard Xiaomi Electric Scooter 1S / Via: Mi.com

Dit dashboard komt je wellicht bekend voor van de Xiaomi M365 Pro, waarbij dit standaard meegeleverd wordt. Er waren ook veel bezitters van de M365 die dit zelf hadden gemonteerd.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Verder heeft de Xiaomi 1S drie standen: eco, standaard en sport. In de eerste stand, gaat de step zo’n 15km/h en ben je dus efficiënt en zuinig met de accu. De tweede stand is 20km/h en de laatste, de sport-stand, zorgt voor een maximale snelheid van 25km/h.

De info van de 1S komt van de site van Xiaomi, maar of deze in Europa gelanceerd zal worden is vooralsnog niet bekend. Alle details, in het Chinees, kun je hier vinden.

Nog meer nieuwe modellen

Er zouden in 2020 nog nieuwe elektrische steps van Xiaomi uitgebracht worden, zo lezen we online.

  • Product
  • Aanbiedingen
Dit krijg je erbij: Lader, T-shape allen key, handleiding, garantiekaart, verlengstuk, 5 schroeven 3

Zo zouden we later dit jaar ook nog de Mi Electric Scooter Pro 2 en de Mi Electric Scooter Lite gaan zien. Bij de eerste is vrij goed voor te stellen dat dit de opvolger van de reguliere M365 Pro is, maar wat de Lite precies gaat worden, weten we nog niet.

Hoe dan ook, nog niet belachelijk veel info over deze nieuwe elektrische steps, maar er gaan dingen gebeuren.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo