Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 2

Xiaomi-beste-deals-xiaomi-mi-fans-week-2

De eerste volledige week van 2019 is weer begonnen. Dit betekent dat we ook weer terug zijn met een vaste maandagtraditie, de weekdeals voor echte Mi fans. Wij hebben er weer zin in en kijken vooruit naar innovatiebeurs CES. Hier staan slimme vindingen centraal. Het is dan ook niet toevallig dat wij de slimste toepassingen voor in huis in onze deals terugzien. We gaan dus snel van start met de beste deals voor Xiaomi Mi fans van deze week.

Xiaomi Mi 5X

De Xiaomi Mi 5X as zijn tijd ver vooruit. Daarom kun je deze telefoon, die in juli 2017 uitkwam, prima gebruiken als je de alledaagse dingen wilt doen, zoals een filmpje kijken, een foto maken of -vreemde suggestie- een telefoontje plegen of ontvangen. Daarnaast is deze telefoon voorzien van veel techniek om de geluidskwaliteit te verbeteren.

Wil jij voor een budgetprijs genieten van al het moois dat een premium smartphone kan bieden?

> Bekijk deal

Xiaomi slimme temperatuur- en vochtigheidsmeter

In een goed binnenklimaat leef je aantoonbaar gezonder en geniet je ook beter van de tijd die je in huis doorbrengt. Uiteraard wil je de juiste temperatuur zonder een hoge energierekening. Wat minder bekend is, maar minstens zo belangrijk is de vochtigheid. Als de lucht te droog is kan dit leiden tot allerlei gezondheidsklachten. Ook kunnen houten meubelen of vloeren krom trekken bij de verkeerde vochtigheid.

Met deze slimme temperatuur- en vochtigheidsmeter van Xiaomi heb je de omstandigheden eenvoudig onder controle. Zo meet de meter direct de huidige stand van zaken. Doordat de meter slim is kunt u op uw app ook de omstandigheden aflezen als u niet thuis bent. Het beste van deze meter is dat deze via bluetooth kan communiceren met andere slimme apparaten van Xiaomi. Zo kun je instellen hoe laat de verwarming wat hoger moet. Ook de vochtigheid kan met een luchtzuiveraar makkelijk geregeld worden. Met deze deal heb je dus echt alles onder controle.

> Bekijk deal

Xiaomi Youpin contactloze slimme vuilnisbak

Als je de rommel opgeruimd hebt en met je handen vol naar de prullenbak loopt is het altijd lastig als je de deksel open moet doen. Deze vuilnisbak opent vanzelf het deksel als je eraan komt om jouw afval weg te gooien. Stroom is niet nodig, want de prullenbak is oplaadbaar. Daarnaast pakt de vuilnisbak een volle vuilniszak in. Je hoeft dan alleen de overzak weg te pakken en kan de onsmakelijke confrontatie met de afvalresten vermijden.

Aan de led-verlichting kun je zien hoeveel capaciteit van de 15,5 liter inhoud er nog beschikbaar is. Daarnaast is de bak zo ontworpen dat vieze geurtjes en dampen je bespaard blijven. Ook het ontwerp van de buitenkant is zo ontwikkeld dat deze niet misstaat in de keuken. Ben jij benieuwd naar het weggooiprijsje? Bekijk dan de deal.

> Bekijk deal

Xiaomi Mija Muggenvanger

De muggenvanger van Xiaomi is het juiste apparaatje op de juiste plek als je jouw slaapkamer muggenvrij wilt houden. Door het kleine formaat is deze handige hulp een leuke accessoire die prima in staat is jouw kamer tot 28 m2 mugvrij te houden. Naast de functie waarmee de muggen verdwijnen heeft deze kleine muggenvanger ook de mogelijkheid om het geluid van de muggen te neutraliseren. Je slaapt dus heerlijk door.

Een stopcontact is niet nodig, want met 2 AA-batterijen gaat deze muggenvanger makkelijk 45 dagen mee. Uiteraard is deze hulp ook makkelijk voor op vakantie (want draadloos) of op de camping, want met deze deal koop je makkelijk meerdere.

> Bekijk deal

Xiaomi slimme deurbel met gezichtsherkenning

Xiaomi heeft een deurbel ontwikkelt die tegelijk werkt als mechanische portier. Door de toepassing van kunstmatige intelligentie herkent deze deurbel namelijk wie er voor de deur staat. Ook werkt de deurbel direct als bewegingsmelder, zodat je altijd kan zien wat er rondom jouw voordeur gebeurt.

Altijd is in dit geval echt altijd, want de deurbel is ook voorzien van nachtvisie. Hierdoor zijn de nachtbeelden even scherp als de beelden die overdag worden gemaakt. Uiteraard is de deurbel Smart. Zo krijg je een SMS-notificatie of geluid als de deurbel gaat en kun je via jouw telefoon live zien wie er voor de deur staat en via de speaker direct spreken met degene die aanbelt. Als je de foto’s van familie ingeeft en de AI-toepassingen gebruikt, kun je zelfs een notificatie met naam of functie (koerier met pakje) in het scherm krijgen.?

Bekijk deal

Xiaomi slimme deurbel met camera en nachtzicht deal week 49

Xiaomi slimme deurbel met camera en nachtzicht. Nu al een goede deal in de voorverkoop

Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? In verband met de feestdagen kwamen de weekdeals van week 1 wat later. Wellicht zijn ze nog geldig. Bekijk het snel.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo