Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 3

De beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 3

De weken vliegen voorbij en de deals dus ook. Deze week mogen we je weer verrassen met de beste deals voor Xioami Mi fans. We gaan dus direct van start voor jouw wekelijkse dosis Xiaomi-deals.

Xiaomi Redmi 6A

We schreven het al eerder. Xiaomi bracht met de Xiaomi Redmi 6A de budgettelefoon onder de budgettelefoons op de markt. Als je de productpagina bekijkt zie je dat je ondanks de absurd lage prijs een zeer complete smartphone krijgt. Met de extra korting bij de deal van deze week wordt een nieuwe smartphone echt tientjeswerk.

> bekijk deal

Xiaomi Redmi 6A specs

De Xiaomi Redmi 6A met belangrijkste specificaties

Dubbele deals; 2 = – 20%, 3= -30%

Deze week opent Gearbest grootst. Met de deals die meedoen in de 2 = – 20%, 3 = – 30% actie krijg je niet alleen extra hoge kortingen, maar ook nog eens 20% extra korting als je 2 producten uit de actie kiest en 30% als je er drie kiest. Er doen veel merken mee en Xiaomi is geen uitzondering.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een Xiaomi Mijia Smart Multi-functional Gateway WiFi Remote Control. Dit verdeelstation is ideaal om jouw Wifi-signaal te versterken en tegelijk jouw slimme Xiaomi-gear nog beter met elkaar te laten communiceren. Dit kan je gelijk testen als je de Xiaomi Aquara temperatuur- en vochtigheidssensor ook bestelt. Dit slimme apparaat zorgt dat de lucht niet te droog wordt en dat je niet onnodig veel stookkosten hebt. Ben jij benieuwd naar alle mooie deals die je kunt scoren? Ga dan snel kijken!

> bekijk deals

Xiaomi Mi Notebook Air 13.3

De Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 is de aanval op de MacBook van Apple. Met deze Android-laptop combineer je een compact 13.3 inch beeldscherm met de kracht van een Intel Core i5-8250U quad core 2.5GHz processor, 8GB RAM werkgeheugen en NVIDIA GeForce MX150 2GB GDDR5. Hiermee kunnen zelfs fanatieke gamers met deze Notebook uit de voeten. De Notebook is zo dun mogelijk gemaakt dus je neemt hem makkelijk met je mee.

Eenmaal aangekomen kun je door de sterke batterij afhankelijk van gebruik tot 9,5 uur werken. Door de fast charging techniek heb je binnen een half uur weer 70% batterij-capaciteit. Als je nu van deze deal profiteert heb je jouw eigen digitale krachtpatser wel heel goedkoop in huis.

> Bekijk deal

Xiaomi QiCYCLE slimme elektrische vouwfiets

Een vouwfiets is natuurlijk erg handig om vanaf het station de stad in te duiken of om na een avondje stappen veilig thuis te komen zonder achter het stuur te trappen. Met deze elektrische vouwfiets beweeg je jezelf nog soepeler door het verkeer vanwege de trapondersteuning. Doordat deze vouwfiets ook nog slim is kun je direct bijhouden hoeveel je gefietst hebt, hoeveel calorieën verbruikt etc. Door de elektrische fiets nu aan te schaffen met deze deal ben je dubbel slim. Kijk zelf maar.

> Bekijk deal

Xiaomi Aquara raam- of deursensor

De tijd van dure alarmsystemen is wel voorbij. Met deze Xiaomi Aquara raam- of deursensor beveilig je jouw raam of deur voor nog geen tientje. Je hoort direct een signaal als het raam open gaat. Door hem te combineren met de Xiaomi Gateway (zie de deal hierboven) kun je ook op jouw smartphone een melding krijgen als je niet thuis bent. Daarnaast kun je bij de gateway instellen hoe jouw andere slimme Xiaomi apparaten moeten reageren als de sensor geactiveerd wordt. Als jij het instelt springen direct alle lichten aan of begint de slimme speaker op ‘standje oorlog’ het geluid van een politie-auto af te spelen. Daar worden inbrekers niet blij van. Waar je wel blij van wordt is de prijs van deze deal. Die nodigt namelijk uit om direct iedere deur of raam te beveiligen.

> Bekijk deal

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo