Xiaomi Dashcam als pre-order met korting bestellen bij Gearbest

Xiaomi dashcam

Xiaomi Dashcam als pre-order met korting bestellen bij Gearbest

In November schreven we over de Xiaomi Dashcam. Dit is een camera die je in je auto plaatst, waarna de camera alles filmt. Als je een ongeluk hebt, heb je zo wat extra bewijsmateriaal. Bovendien waarschuwt de Xiaomi Dashcam als je uit je rijbaan drijgt te raken. De Xiaomi Dashcam is nu als pre-order met korting te bestellen bij Gearbest met een kortingscode.

Xiaomi Dashcam

De Xiaomi Dashcam bevestig je onder de achteruitkijkspiegel van je auto. Je sluit hem aan op stroom via de sigarettenaansteker in je auto. Zodra je auto start krijgt de camera stroom en begint hij te filmen wat er voor je auto gebeurt. Aan het einde van de rit stopt de camera met filmen en worden de beelden verwijdert, tenzij je aangeeft ze te willen bewaren. Je kunt ze dan naar je telefoon sturen via de app. In de camera zit ook een kleine batterij zodat er niet gestopt wordt met filmen als de stroom in je auto wegvalt.

Naast filmen houdt de Xiaomi Dashcam meer in de gaten. Het apparaat geeft je een waarschuwing als je uit je rijbaan dreigt te raken. Ook stelt hij je op de hoogte als de ruimte met je voorganger te klein is. Mocht je betrokken raken bij een ongeluk, dan kan de Xiaomi Dashcam de hulpdiensten werken.

Pre-order met korting bij Gearbest

De Xiaomi Dashcam is nu te bestellen als pre-order bij Gearbest. Je betaalt dan nu al en het de camera wordt verzonden zodra hij op voorraad is. Gearbest geeft aan dat dat op 20 januari zal zijn. Speciaal voor de lezers van Xiaomikopen.nl heeft Gearbest een kortingscode beschikbaar gemaakt. Voer tijdens het bestellen de code XiaomiDVR in, en je betaalt omgerekend slechts €69,65 voor de dashcam.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo