Xiaomi co-founder deelt foto Xiaomi Mi Pad 2 en Redmi Note 2 Pro

Xiaomi co-founder deelt foto Xiaomi Mi Pad 2

Xiaomi co-founder deelt foto Xiaomi Mi Pad 2

Xiaomi co-founder Lin Bin heeft op Weibo (de Chinese versie van Twitter) meerdere foto’s van nieuwe Xiaomi producten gedeeld. Lin Bin postte onder andere een foto van de Xiaomi Mi Pad 2. Ook plaatste hij een foto van de Xiaomi Redmi Note 2 Pro in het goud. De producten worden waarschijnlijk op 24 november gepresenteerd.

Xiaomi Mi Pad 2

In mei 2014 werd de Xiaomi Mi Pad gelanceerd. Nu lijkt het erop dat er een tweede generatie van de tablet komt. Wat opvalt aan de foto is de aluminium afwerking. De eerste generatie Mi Pad had een plastic afwerking, wellicht wordt de tweede generatie tablet van aluminium gemaakt. Op dit moment heeft alleen de Xiaomi Mi 4 een metalen frame, maar nog een plastic afwerking. De Xiaomi Mi Pad 2 zou dus het eerste volledig van metaal gemaakte product van Xiaomi zijn.

Eerder verschenen er al geruchten over de specificaties van de Mi Pad 2. Zo zou de tablet een Intel Atom processor hebben en te koop zijn met zowel 2gb als 3gb werkgeheugen. Waarschijnlijk wordt er geen versie gemaakt met 16gb opslagcapaciteit. De minimum capaciteit wordt 32gb en een 64gb versie gaat ook verkocht worden. Xiaomi zou de Mi Pad 2 niet leveren met micro-SD kaart sleuf, omdat de opslagcapaciteit nu standaard al groter is.

Het verhaal ging ook dat de tablet Windows 10 als besturingsysteem zou hebben, maar dat lijkt steeds onwaarschijnlijker.

Xiaomi Redmi Note 2 Pro

Xiaomi co-founder deelt foto Xiaomi Redmi Note 2 Pro

De mede-oprichter van Xiaomi deelde ook andere foto’s. De foto’s doen erg denken aan de Xiaomi Redmi Note 2 en de geruchten gaan dat dit de Xiaomi Redmi Note 2 Pro is, de opvolger van de Xiaomi Redmi Note 2. Eerder werd al bekend dat deze nieuwe telefoon van aluminium gemaakt wordt. Daarnaast krijgt de smartphone een vingerscanner op de achterkant. Dat gerucht lijkt nu bevestigd: onder de camera en flitser is een scanner te zien. Op een eerder gelekte foto was een zilveren Xiaomi Redmi Note 2 Pro te zien, de nieuwe foto toont een gouden versie van de telefoon.

Bron

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo