Xiaomi nu ook verkrijgbaar bij Amazon.nl en dat is goed nieuws…

Het is zover, Amazon is officieel in Nederland beschikbaar en dat is goed nieuws voor de Xiaomi-fans onder ons.

Xiaomi en Amazon.nl

Xiaomi wordt op steeds meer plaatsen verkocht in Nederland. Nu is het natuurlijk al beschikbaar bij retailers als bijvoorbeeld Bol.com. Daar is vanaf vandaag een nieuw adres bijgekomen: Amazon.nl.

Bekijk nu
NIEUW: Nederlandse Xiaomi Mifans-community

De Nederlandse Mifans.nl-community is officieel gelanceerd. Een community van Xiaomi-enthousiastelingen met antwoorden op vragen, tips, guides en nog veel meer!

Dat wil dus zeggen dat een groot deel van het assortiment van Xiaomi nu verkocht wordt via de grootste online retailer ter wereld en dus gewoon naar Nederland verstuurd kan worden.

Nu is dit niet compleet nieuw, eerder werd de Nederlandse markt bediend via de Duitse webshop, maar vanaf maart 2020 is het dus mogelijk om ook Xiaomi-producten te kopen bij Amazon.nl.

Xiaomi Mi 10 3
Xiaomi MI 10

Welke producten?

Uiteraard zijn we er meteen ingedoken om te bekijken welke producten er daadwerkelijk beschikbaar zijn van Xiaomi op Amazon.nl en dat zijn er eigenlijk best wel veel.Een eenvoudige zoekopdracht levert in totaal maar liefst 50.000 resultaten op. Nu zitten hier natuurlijk ook veel hoesjes en andere accessoires bij, maar er zijn toch veel producten beschikbaar.

Denk hierbij aan Smartphones, maar ook wearables en nog vele andere producten. Als Xiaomi-fan is het niet meer dan logisch in ieder geval te bekijken wat er beschikbaar is op Amazon.nl. Wij zouden dan ook zeggen, happy shopping en als je een mooie deal gevonden hebt, laat het ons dan zeker weten!

> Bekijk populairste producten van Xiaomi op Amazon.nl


Volg MiFansNL op Facebook


Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL

Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue

Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

0 0 stem
Beoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments

Interesse in Xiaomi?

Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief met deals, nieuws, reviews en meer!

Nee, geen Xiaomi voor mij