Xiaomi nu ook verkrijgbaar bij Amazon.nl en dat is goed nieuws…

Het is zover, Amazon is officieel in Nederland beschikbaar en dat is goed nieuws voor de Xiaomi-fans onder ons.

Xiaomi en Amazon.nl

Xiaomi wordt op steeds meer plaatsen verkocht in Nederland. Nu is het natuurlijk al beschikbaar bij retailers als bijvoorbeeld Bol.com. Daar is vanaf vandaag een nieuw adres bijgekomen: Amazon.nl.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.384 Xiaomi-fans gingen je voor!

Dat wil dus zeggen dat een groot deel van het assortiment van Xiaomi nu verkocht wordt via de grootste online retailer ter wereld en dus gewoon naar Nederland verstuurd kan worden.

Nu is dit niet compleet nieuw, eerder werd de Nederlandse markt bediend via de Duitse webshop, maar vanaf maart 2020 is het dus mogelijk om ook Xiaomi-producten te kopen bij Amazon.nl.

Xiaomi Mi 10 3
Xiaomi MI 10

Welke producten?

Uiteraard zijn we er meteen ingedoken om te bekijken welke producten er daadwerkelijk beschikbaar zijn van Xiaomi op Amazon.nl en dat zijn er eigenlijk best wel veel.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Een eenvoudige zoekopdracht levert in totaal maar liefst 50.000 resultaten op. Nu zitten hier natuurlijk ook veel hoesjes en andere accessoires bij, maar er zijn toch veel producten beschikbaar.

Denk hierbij aan Smartphones, maar ook wearables en nog vele andere producten. Als Xiaomi-fan is het niet meer dan logisch in ieder geval te bekijken wat er beschikbaar is op Amazon.nl. Wij zouden dan ook zeggen, happy shopping en als je een mooie deal gevonden hebt, laat het ons dan zeker weten!

> Bekijk populairste producten van Xiaomi op Amazon.nl

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo