Xiaomi bevestigt releasedatum van de Xiaomi Mi Mix 2S

Xiaomi Mi Mix 2s het verwachte scherm-ontwerp

De geruchtenstroom draaide al op volle toeren, maar nu heeft Xiaomi het bevestigd, de Xiaomi Mi Mix 2S komt eraan. Helaas niet tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, zoals door velen gehoopt, maar op 27 maart. Ook heeft de fabrikant de belangrijkste specificaties bekend gemaakt. Wij zetten ze voor je op een rij.

Welke specificaties kenmerken de Xiaomi Mi Mix 2S?

Naast de releasedatum bevestigde Xiaomi dat deze telefoon voorzien wordt van de nieuw ontwikkelde Snapdragon 845-chipset. De implementatie van deze krachtige processor heeft er zeker toe bijgedragen dat dit toestel in een Antutu-benchmark liefst 273.741 scoorde. Dit een van de hoogste scores voor een Android toestel tot nu toe. Deze veelbelovende cijfers en het strakke uiterlijk dat al eerder bekend werd maakt dat dit toestel door velen als het nieuwe vlaggenschip gezien wordt (naast de MI 7).

Releasedatum Xiaomi Mi Mix 2S met supersnelle Snapdragon 845 processor bekendWat direct opvalt aan het uiterlijk is de kleine notch aan de voorkant. Hierin is de selfiecamera geplaatst. Door de kleine lijst langs het scherm is het front bijna geheel gebruikt voor het scherm. Hierdoor ontstaat een mooi beeld en volledige beleving.

Ook de strakke achterkant met elegante ring rond de vingerafdruksensor valt op. Deze achterkant doet door de ronde camera-opstelling zonder notch al bijna retro-achtig aan.

Minder zichtbaar maar wel belangrijk is dat naast de primeur voor de supersnelle 845 Snapdragon ook een 8 GB RAM werkgeheugen en 256 GB opslag een perfecte gebruikservaring mogelijk maakt.

Dit in combinatie met de installatie van Andriod Orio met MIUI9 of 10 maakt dit een toestel om naar uit te kijken. Zeker omdat het management heeft aangegeven ook hier te focussen op een meer dan optimale prijs/kwaliteitsverhouding.

Waar kan ik de Xiaomi Mi Mix 2S kopen?

De releasedatum is inmiddels bekend, maar de verkoopprijs nog niet. Ook kan het toestel nog niet besteld worden. Wij houden je uiteraard op de hoogte, maar wil jij als eerste proberen of de Xiaomi Mi Mix 2S de nu al hoog gespannen verwachtingen waar maakt? Laat dan vrijblijvend hieronder jouw e-mailadres achter en we geven je een seintje zodra je dit toestel kunt bestellen.

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_08279″][/cp_slide_in]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo