Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 6

Gearbest beste deals Xiaomi Mi Fans week 40

In de nieuwe week zijn er natuurlijk weer nieuwe deals. In verband met het Chinese nieuwjaar kan de verzending iets uitlopen. Aan de andere kant zijn de aanbiedingen in verband met die gelegenheid extra feestelijk. We zetten de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 6 daarom snel op een rij.

Xiaomi Pocophone F1

Als je de snelste smartphone voor de beste prijs zoekt hebben we je al direct geholpen. Dit toestel heeft niet voor niets de naam F1 meegekregen, want snelheid is hier de eerste prioriteit. Met onder meer 6 GB RAM, Snapdragon 845 processor en een speciale versie van besturingsprogramma MIUI kun je razendsnel aan de slag. Op onze productpagina van de Xiaomi Pocophone F1 kun je zien dat er op de overige specificaties niet is bezuinigd bij de zoektocht naar snelheid.

> Bekijk deal

Xiaomi Wemax One Pro Laser projector

De Xiaomi Wemax One Pro Laser projector tovert iedere ruimte binnen no time om tot een thuisbioscoop. Ideaal voor een film, jouw favoriete sportwedstrijden of een zakelijke presentatie. Deze projector is voorzien van de laatste nieuwe technieken. Daarom is deze projector de eerste die van een afstand van maar 50 cm liefst 150 inch Full-HD beeldkwaliteit kan produceren. Met voice assistent en bluetooth-bediening kun je de projector bedienen vanaf iedere gewenste locatie. Zo kun je dus ook in compacte ruimtes optimaal genieten van jouw eigen thuisbioscoop.

De 7.000 lumens sterkte zorgt ervoor dat zelfs de projectie van haarscherp 4K-beeld geen probleem vormt. De projector is voorzien van Wifi en 3D-support. Bovendien kan je via diverse standen (zoals ‘film’ en ‘concert’) de beeldkwaliteit verder optimaliseren. Voor een perfect geluid zijn speakers ingebouwd, maar je kunt de projector ook makkelijk met een extern speakersysteem verbinden. Alsof dat niet genoeg is, is de projector ook nog mooi vorm gegeven, zodat je direct een mooie blikvanger in huis haalt die zeker het gesprek van de dag is. Met deze deal scoor je al direct.

> Bekijk deal

Xiaomi Mi Robotstofzuiger (internationale versie)

Een van de minst favoriete huishoudelijke klusjes is voor veel mensen stofzuigen. Me de Xiaomi Mi robotstofzuiger is die nare taak makkelijk gedaan, want de robot gaat lekker zijn eigen gang. Dankzij de geavanceerde lasertechnieken stippelt hij zijn eigen route uit en met de sterke batterij kan hij 2,5 uur lang stofzuigen. Dit is genoeg om een vloeroppervlak van 250 m2 stofvrij te krijgen.

Het enige dat je zelf moet doen is de stofzuiger even van of op de trap tillen. Door diverse sensoren hoef je niet bang te zijn dat hij zelf van de trap valt tijdens het stofzuigen. Naast de geautomatiseerde werking kun je de bediening ook overnemen met een handige app en de Xiaomi Mi robotstofzuiger inzetten om een bepaald deel van de kamer of keuken te doen als er bijvoorbeeld iets gevallen is.

> Bekijk deal

Xiaomi Gaming Gear

Sinds de overname van Game-ontwikkelaar Black Shark is Xiaomi hard bezig om naam te maken met kwalitatief goede en goedkope gaming gear. De Xiaomi Gaming Gear deals van deze week bewijzen dat. Zo kun je met het Xiaomi gaming toetsenbord direct aan de slag met jouw favoriete game, maar ook optimaal allerlei andere bewerkingen, zoals teksten schrijven, uitvoeren. In combinatie met de draadloze en zeer gevoelige Xiaomi Gaming Mouse ontgaat jou in de game geen enkel detail. De muis registreert met 7.200 DPI namelijk ieder detail. Bovendien is de muis voorzien van programmeerbare knoppen, zodat je jouw favoriete moves met 1 beweging kunt uitvoeren.

Als je helemaal op wilt gaan in jouw spel kun je met de Xiaomi Gaming headset het geluid ervaren alsof je in de game zelf aanwezig bent. Dankzij de handige microfoon kun je direct een filmpje opnemen of in een multiplayer-game overleggen met jouw medespelers. Natuurlijk zijn deze items ook afzonderlijk te koop.

> Bekijk deals

Xiaomi Game Toetsenbord

Xiaomi Outdoor deals

Het voorjaar komt er weer aan, dus er is genoeg redenen om alvast weer naar buiten te kijken. Zo kun je met de Ninebot Segway ES2 lekker sportief naar buiten, terwijl je bij flinke tegenwind gewoon de elektrische ondersteuning aanzet om extra snel door het landschap te zoeven, zonder hard te hoeven trappen. Met een maximaal belastbaar gewicht van 100 kilo is er dus genoeg plezier voor groot en klein.

Ga je liever lekker sportief de lucht in? Dan weten we zeker dat deze Xiaomi Mi drone 4K jouw dag goedmaakt. Je kunt lekker zelf vliegen en ondertussen de mooiste foto’s maken van het landschap en de omgeving. Ook voor een battle is deze drone wel te vinden, dus leef je uit. Uiteraard zijn deze apparaten, net als veel meer leuks, nu extra voordelig tijdens de Xiaomi Outdoor deals. Bekijk ze gerust voor wat voorjaarsinspiratie.

> Bekijk deals

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo