Xiaomi Air: snel en eenvoudig je fietsbanden of voetbal oppompen

Of het nu over smartphones of allerlei andere elektrische toepassingen gaat, Xiaomi weet altijd te verrassen. Dat is met deze Xiaomi Air Pump niet anders. De Xiaomi luchtpomp is namelijk klein en compact, maar voorzien van allerlei handigheden. Wij zetten de mogelijkheden in deze luchtige bijdrage op een rij.

Compacte luchtpomp

Met de Xiaomi Air Pump brengt de Chinese tech reus een knap staaltje techniek. Het apparaat ziet eruit alsof het een draagbare speaker is. Dit komt door de antenne en grill. De schijn bedriegt, deze fancy verpakking is namelijk die van een slimme en compacte Xiaomi luchtpomp.

Xiaomi automatische luchtpomp

De Xiaomi automatische luchtpomp; klein, compact en handig.

Zoals je ziet is de de luchtpomp erg compact, waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen. Zo kun je onbezorgd op stap met jouw elektrische fiets of elektrische step. De U-vormige montage aan de bovenzijde is tegelijk een handig hulpmiddel om het apparaat op te hangen. Als je de linker kant los maakt is dit direct jouw luchtslang.

Automatische luchtpomp met luchtdrukmeter

Als je een band of een bal wilt oppompen kost dat vaak veel kracht. Deze pomp voorkomt dat, want door de ingebouwde batterij blaast hij automatisch en draadloos op. In het display kun je zien hoeveel luchtdruk er nog is. Ook kun je de maximale luchtdruk makkelijk instellen. Tot slot waarschuwt deze luchtpomp voor overbelasting. Zo kun je nooit te veel lucht binnen pompen.

Draadloos en handig

Dankzij de ingebouwde batterijen werkt de luchtpomp zonder dat er stroom nodig is. Door zijn formaat is deze dan ook ideaal om mee te nemen. Zo voorkom je verrassingen onderweg. De batterij is goed voor het draadloos opblazen van banden, dus een ’thuiskomertje’ heb je zo al snel. Doordat de pomp met 2 pluggen wordt geleverd kun je ieder formaat ventiel gebruiken.

Alleen de prijs is luchtig

Zoals we aangaven, alles behalve gebakken lucht. Het enige luchtige in dit artikel is de prijs. De Xiaomi luchtpomp is namelijk met een leuke introductiekorting te koop, bijvoorbeeld bij BangGood.

Bron: Gizchina.com

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo