Xiaomi zal op 25 mei Mi Drone lanceren met ingebouwde 4K camera

Xiaomi zal op 25 mei eigen drone lanceren met ingebouwde 4K camera

Xiaomi zal op 25 mei Mi Drone lanceren met ingebouwde 4K camera

Xiaomi gaat op 25 mei een haar eigen Mi Drone lanceren. We wisten dat er een drone aan zat te komen door een patentaanvraag en gelekte app. De datum van lancering was echter tot nu toe altijd onbekend. Ook kunnen enkele details uit verschillende teasers afgeleid worden.

Xiaomi Mi Drone

Al lange tijd gaan er geruchten dat Xiaomi een drone gaat lanceren. Vorig jaar vroeg het bedrijf een patent aan. Dit patent ging over het besturen van een drone met een Xiaomi Mi Band 1 Pulse. Later lekte een screenshot van de app waarmee de drone te verbinden is. Sinds deze week post Xiaomi zelf ook teasers. De eerste was een foto van een stuk speelgoed, een houten propellor. Later deelde het bedrijf een foto van de onderkant van een drone.

Lancering op 25 mei

Op de laatste teaser staat dat de Mi Drone op 25 mei gelanceerd zal worden. Verder wordt er gemeld dat de lancering via een stream te volgen is.

Ingebouwde camera, filmen in 4K

Wie wat langer naar de teaser kijkt kan verschillende dingen leren. Zo lijkt het erop dat de Mi Drone 6 propellors krijgt. Ook heeft de drone een ingebouwde camera. Op de screenshots van de gelekte app is te zien dat de camera in 4K-kwaliteit kan filmen. Een prijs en verdere specificaties zijn nog niet bekend.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo