Wordt de Xiaomi Mi 7 voorzien van vingerafdruksensor?

Na de introductie van de Xiaomi MI Mix 2s kijken de trendwatchers alweer uit naar het volgende paradepaardje, de Xiaomi Mi 7. Met dit toestel is iets raars aan de hand. De introductie is namelijk al een aantal keer vertraagd. Het ontwikkelen van een vingerafdruksensor zou wel eens de reden kunnen zijn.

Vingerafdruksensor voor Xiaomi Mi 7

Dat de vingerafdruksensor een van de trends op het gebied van mobiele telefoons gaat worden is voor experts wel duidelijk. De ontwikkelcyclus van westerse merken is traditioneel langzamer dan die van oosterse producenten. Daarom voorzien experts dat de vingerafdruksensor voornamelijk bij telefoons uit Azië wordt geïmplementeerd. In combinatie met het feit dat de Xiaomi Mi 7 duidelijk vertraagd is leidt dit tot geruchten.

Vingerafdruksensor Mi 7

Vingerafdruksensor op de Mi 7 bevestigd door Xiaomi-topman Lei Jun

Die geruchten zwellen na eerdere speculaties verder aan als gevolg van een chat op Weibo. Xiaomi topman Lei Jun reageert daar op een eerdere reactie naar aanleiding van een post over de MI Mix 2s. De eerdere reageerder mist de vingerafdruksensor op de MI Mix 2s en vraagt zich af of deze wel op de Mi7 komt. ‘Zeker’ antwoordt de topman.

Primeurs naast vingerafdruksensor

Deze onthulling wakkert de geruchten over de Mi 7 weer aan. Met, naast de vingerafdruksensor, de Snapchat Dragon 845, notch, IR-sensor en toepassing van Android Oreo 8.0 is de Xiaomi Mi 7 hard op weg om nog voor de introductie de favoriet van menig consument te komen.

Wellicht dat dit vooruitzicht reden is om de vertraging nog even aan te houden. Met al deze ontwikkelingen zou de Xiaomi Mi 7 anders wel eens kunnen concurreren met de Mi Mix 2s en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Mi 7 met vingerafdruksensor hebben?

Zoals we aangaven is het nog niet zeker of de Mi 7 inderdaad voorzien zal zijn van vingerafdruksensor. Ook is nog niet bekend wanneer de Mi 7 geïntroduceerd wordt. De introductieprijs is dan ook nog een vraagteken. Natuurlijk houden wij alle ontwikkelingen bij. Je kunt de site volgen om te weten wanneer jij de nieuwste Mi 7 kan bestellen. Als je echt niets wilt missen kun je ook jouw e-mailadres hierna achterlaten. Vingerafdruksensor of niet, wij geven je dan vrijblijvend een seintje zodra de Mi 7 te koop is.

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_41980″][/cp_slide_in]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo