Vier Everbuying’s achtste verjaardag met veel aanbiedingen!

Xiaomi korting aanbiedingen

Xiaomi korting aanbiedingen

Everbuying bestaat acht jaar en dat gaat de website vieren. De webshop pakt goed uit met aanbiedingen, waardoor jij straks ook kunt uitpakken! Het bedrijf heeft onder andere de Redmi Note 3 en Yi Camera afgeprijst.

Everbuying acht jaar

Everbuying is een van de oudere Chinese webwinkels, en viert dat dit jaar. Op de actiepagina vind je alle aanbiedingen, de beste hebben we al voor je uitgekozen!

Zo is de Xiaomi Redmi Note 3 met korting te bestellen. Dit is een van Xiaomi’s populairste smartphones op dit moment. De smartphone heeft een groot 5,5 inch scherm, vingerscanner op de achterkant en 13 megapixel camera. De telefoon kost tijdelijk slechts €195 via de actiepagina.

Ook de Xiaomi Yi Camera is tijdelijk een stuk goedkoper. Deze actioncamera die niet onderdoet voor een Gopro, kan voor slechts €62 te koop bij Everbuying. Met de Yi Camera film je in 2K kwaliteit, maar ook slow-motion behoort tot de mogelijkheden. Via de Wi-Fi verbinding kun je je video’s en foto’s op je telefoon downloaden.

Naast de Redmi Note 3 en Yi Camera zijn nog veel meer Xiaomi producten afgeprijst, waaronder de bluetooth speaker, Wi-Fi stekker en stekkerdoos.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo