Xiaomi Mi 9 en Xiaomi Redmi Note 7 zijn groot verkoopsucces

Redmi Note 7

Dat Xiaomi er steeds beter in slaagt om bekendheid te generen voor haar premium telefoons tegen een budgetprijs bewijzen de laatste verkoopcijfers. Zowel de Xiaomi Redmi Note 7 als de Xiaomi Mi 9 gaan als warme broodjes over de toonbank. Voor ons de hoogste tijd om dit verkoopsucces te bekijken.

Het succes van de Xiaomi Mi 9

Xiaomi-woordvoerder Donovan Sung maakte via Twitter bekend dat er in maart een miljoen Xiaomi Mi 9 toestellen verscheept zijn. Blijkens de bijbehorende Tweet was hij erg opgetogen over dit resultaat.

De populariteit van de de Xiaomi Mi 9 is geen verrassing. Wie de specificaties bekijkt en vergelijkt komt al snel tot de conclusie dat de telefoon niet onder doet voor de bekende grote merken, terwijl de prijs vele malen lager licht. Ook onafhankelijke tests bewijzen dat de Xiaomi Mi 9 beter presteert dan bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S10, terwijl de prijs vele malen lager ligt.

Inmiddels is de Xiaomi Mi 9 bij de vertrouwde webshops in China en Nederland te koop. In onderstaande tabel zie je de gunstige prijzen.

De Xiaomi Redmi Note 7 scoort ook goed

Nadat Xiaomi Redmi officieel herlanceerde als eigen, onafhankelijk merk pakte zij uit met een budget-toestel dat een camera van liefst 48 MP ingebouwd heeft. Een tweet maakt duidelijk dat ook deze Xiaomi Redmi Note 7 erg populair is. Sinds de introductie van het toestel in januari zijn er klaarblijkelijk al 4 miljoen toestellen verkocht.

Ook hier zien we dat Xiaomi/Redmi erg veel telefoon biedt voor de prijs die ze vragen. Met de aankomende introductie in Nederland zal dat aantal ongetwijfeld oplopen.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo