Verkoop Xiaomi Mi 8 gestart na succesvolle 2de flash sale

Xiaomi Mi 8 in in diverse uitvoeringen

Bij de introductie van de Xiaomi Mi 8 werd al voorspeld dat dit toestel een heuse ‘flagship killer’ zou zijn. De eerste flash sale leek dit te bevestigen en ook de tweede flash sale was een daverend succes. Inmiddels kunnen we allemaal genieten van de Xiaomi Mi 8, want de verkoop is gestart!

Tweede flash sale Xiaomi Mi 8

Nadat de eerste flash sale van de Xiaomi Mi 8 binnen 1 minuut was uitverkocht was waren de verwachtingen voor de tweede flash sale van gisteren hoog gespannen. Deze kwamen uit, want ook nu was het toestel in no-time uitverkocht. Dit terwijl deze flash sale veel uitgebreider was dan de eerste. Zo werden er nu drie varianten (6GB RAM + 64GB opslag, 6GB + 128GB opslag en 6GB RAM + 256GB opslag) verkocht en waren naast de zwarte en witte uitvoering ook de blauwe en goudkleurige variant te koop.

Xiaomi Mi 8 specs voor verkoop

De Xiaomi Mi 8 met zijn indrukwekkende eigenschappen

Gezien de specificaties en de prijsverhouding is het voorlopige succes van deze verkopen geen verrassing. Speciaal voor Nederland is interessant dat het toestel wordt geleverd met installatie van Android 8 Oreo en MIUI 10 besturingssysteem. Hierdoor is de Xiaomi Mi 8 in het Nederlands in te stellen. Of deze succesvolle flash sales voorboden zijn voor een echt verkoopsucces zullen we snel weten.

Inmiddels blijkt al dat de Xiaomi Mi 8 veel beter is dan de concurrentie. Zo zijn de camera’s zelfs veel beter dan die van de veel duurdere iPhone X.

Verkoop Xiaomi Mi 8 van start

Inmiddels is de verkoop bij de door ons vertrouwde webwinkels gestart. Soms is er sprake van een korte voorverkoopperiode, terwijl andere webwinkels al direct kunnen leveren. Bovendien zijn er nu speciale introductie-acties. Je kunt dus voor een extra mooie deal snel zelf ervaren hoe de indrukwekkende specificaties van de Xiaomi Mi 8 bevallen. Hou er wel rekening mee dat de voorraden erg beperkt zijn waardoor de prijs iets hoger zal liggen dan als je nog een paar maanden wacht.

Hieronder zie je een overzicht met de beste deals die wij op dit moment kunnen vinden.

[table id=9 /]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo