Vakantiegeld binnen? Deze Xiaomi-producten zijn de moeite zeker waard

Het is weer die tijd van het jaar: veel mensen in Nederland krijgen hun vakantiegeld op de rekening gestort. Dat is natuurlijk handig om op vakantie te gaan, of juist om wat nieuwe tech in huis te halen. Wij hebben een aantal interessante opties van Xiaomi voor je op een rij gezet.

Xiaomi M365 elektrische step

De Xiaomi M365 elektrische step is steeds populairder aan het worden, ook in Nederland en België. We zien ook dat de prijs steeds een beetje verder zakt, waardoor deze step nog verleidelijker wordt om aan te schaffen.

Zelf rij ik er al een tijdje op rond en kan (of eigenlijk wil) ik niet meer zonder. Hou er wel rekening mee dat je er officieel niet meer op de weg mag in Nederland. Neemt niet weg, dat het een interessant product is. Persoonlijk denk ik dat elektrische steps de toekomst hebben. Er is ook een versie met onder andere een grotere accu, de Xiaomi M365 Pro, ook een interessante optie.

Xiaomi-scheerapparaat

Oké, deze heb je misschien niet nodig. Sterker nog, misschien denk je wel, wat moet ik ermee. Maar Xiaomi maakt veel, heel veel producten, waaronder dus ook scheerapparaten.

Net als bij andere producten, voor de prijs hoef je het niet te laten in ieder geval. Wij hebben een overzichtje van de beste prijzen voor dit scheerapparaat voor je gemaakt.

Xiaomi (Redmi) Airdots

De AirDots werden aangekondigd als de echter Airpods-killers en dat zijn ze ook, vooral als we naar de prijs kijken. Voor een paar tientjes koop je de Xiaomi Airdots. Wil je nog een stapje verder, dan kun je ook kiezen voor de Xiaomi Redmi Airdots, een nog goedkopere variant.

De reguliere versie hebben wij getest, onze bevindingen lees je in de Xiaomi Airdots-review. Op zoek naar de beste deal, check onderstaande prijzen.


Xiaomi Amazfit Bip (smartwatch)

Met de Xiaomi Amazfit Bip koop je een smartwatch die – hoe kan het ook anders – niet echt stevig geprijsd is. Sterker nog, voor nog geen 70 euro koop je deze smartwatch al die het nodige in zijn mars heeft.

Mocht je nog wat vakantiegeld over hebben, hieronder de actuele prijzen van de Amazfit Bip van Xiaomi.

Xiaomi Roidmi F8 stofzuiger

Of je het nu leuk vindt of niet, stofzuigen is een noodzakelijk kwaad. Het wordt echter iets aangenamer met een goede stofzuiger en dat is in dit geval de Xiaomi Roidmi F8, een snoerloze stofzuiger.

Afgelopen periode hebben wij deze uitgebreid getest en ik kan je alvast verklappen dat we enthousiast waren. Hoe enthousiast, dat lees je in de Xiaomi Roidmi F8-review.

Xiaomi Mi Box S

Heb je een smart TV en ben je niet helemaal tevreden. Of ben je voornemens een Chromecast aan te schaffen? Dan is de Xiaomi Mi Box S een overweging. Hiermee kun je via Android TV allerlei content streamen en zit er ook nog eens een Chromecast ingebouwd.

Wij hebben dit product uiteraard ook getest, onze ervaringen lees je in de Xiaomi Mi Box S-review.

Xiaomi Mi 9

Misschien is dit wel een open deur, maar als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone, dan is de Xiaomi Mi 9 een bijzonder goede optie. Voor nog geen 500 euro koop je een high-end-smartphone die de veel duurdere concurrentie eenvoudig bij kan benen.

Dit toestel staat dan ook niet voor niets in ons lijstje met beste Xiaomi-smartphones van dit moment.

Hoe je je vakantiegeld ook uitgeeft, veel plezier ermee in ieder geval:-).

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo