Tot wel 60% korting op Xiaomi producten bij Gearbest

Xiaomi korting aanbieding

Bij Gearbest weten ze hoe goed de kwaliteit van Xiaomi is, en daarom heeft het bedrijf deze week speciale Xiaomi aanbiedingen. Die kunnen oplopen tot wel 60% en zijn ook beschikbaar voor de nieuwste producten zoals de Xiaomi Mi MIX 2.

Xiaomi smartphones in de aanbieding

Als eerste heeft Gearbest een hoop Xiaomi smartphones afgeprijsd. Onder andere de Xiaomi Redmi Note 4X, Redmi Note 3 en Mi 6 zijn met korting te koop. Speciaal is ook de aanbieding op de Xiaomi Mi MIX 2, een smartphone die nog niet heel lang geleden gelanceerd is.

Xiaomi Mi Notebook Pro en Air

Naast de Mi MIX 2 kondigde Xiaomi onlangs de Mi Notebook Pro aan, opvolger van de Mi Notebook Air. Beide laptops zijn ook tijdelijk afgeprijsd bij Gearbest. De Xiaomi Mi Notebook Pro heeft een 15,6 inch scherm, een Intel Core i5 processor en 8gb werkgeheugen en 256gb opslagcapaciteit.

Korting op andere accessoires

Gearbest heeft de aanbiedingen niet beperkt tot smartphones en laptops. Ook Xiaomi’s drone, router en zelfs zonnebrillen van het merk zijn met korting te koop. Het loont dus om een kijkje te nemen op de actiepagina!

Actiepagina bekijken

Oproep: schrijvers gezocht

Ben jij een echte Xiaomi fan? Dan zijn we op zoek naar jou! In verband met studie hebben we momenteel minder tijd om te schrijven. Lijkt het jou leuk om over Xiaomi te schrijven? Neem dan contact op via de contact de contact-pagina.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo