Thuiswerken wordt met deze Xiaomi-producten net iets prettiger

Beste XIaomi apparaten voor thuiswerken

Of je nou altijd al thuiswerkt, of juist omdat de wereld wordt geteisterd door een Coronavirus: jij hebt overal goed materiaal nodig. Gelukkig weet Xiaomi wel raad om een ideale homeoffice te creëren.

Thuiswerken met Xiaomi

Xiaomi is betrouwbaar, goedkoop en biedt degelijke kwaliteit. De ideale basis voor een goed kantoortje aan huis. Maar welke producten zijn echt onmisbaar om jouw dagen thuis voorbij te laten vliegen, zonder dat je het doorhebt? Een lekkere stoel, handige elektronica, of een goede muis? Xiaomi biedt het allemaal. Lees hieronder dus snel verder als ook jij je home-office tot in de puntjes wilt verzorgen.

1. Xiaomi Muis

Heb jij geen goede muis in huis? Deze stijlvolle muis van Xiaomi heeft opties zoals een mute knop, waarmee het ‘klikgeluid’ verdwijnt (handig tijdens Skype oproepen bijvoorbeeld) en is symmetrisch. Daardoor is de muis te gebruiken door zowel links- als rechtshandige gebruikers.

Xiaomi Muis
Via: aliexpress.com

2. Xiaomi Keyboard

Efficiënt werken gaat gepaard met snelheid. En wat reageert er sneller dan een goed gaming toetsenbord waarmee je ook kunt werken? Met de mechanische toetsen in dit keyboard sla je nooit meer een verkeerde toets aan en staan je woorden sneller op papier dan je ze kunt spreken. Inclusief achtergrondverlichting voor late avondjes doorwerken en volledig aanpasbaar in de instellingen.

Xiaomi Keyboard
Xiaomi Keyboard

3. Xiaomi Headset

Thuiswerken gebeurt vaak op basis van vertrouwen. Toch zou je manager misschien nog wel even willen kijken of alles lukt. Met je telefoon in je hand aan het ene oor en met je andere hand typen lukt alleen niet zo goed. Een Bluetooth headset van Xiaomi zorgt ervoor dat je ook tijdens de wat langere gesprekken gewoon eenvoudig door kunt gaan met je werk.

Xiaomi Mijia Bluetooth Headset
Via: aliexpress.com

4. Xiaomi zitkussen

Op je werk heb je misschien een prachtige bureaustoel staan. Maar thuis heb je mogelijk alleen houten stoelen die vooral geschikt zijn om een half uur op te zitten tijdens het avondeten. Dan kan een Xiaomi stoelkussen goed van pas komen. Dit kussen kan je vullen met lucht of water, afhankelijk van je eigen wensen. Zo kun je gewoon de hele dag relaxed in je houten stoel blijven zitten.

Xiaomi opblaasbaar stoelkussen
Via: aliexpress.com

5. Xiaomi massagekussen

Work hard, relax hard… Dat is het motto van dit Xiaomi massagekussen. Hoewel je hier vast niet mee gezien wilt worden in de kantoortuin, ziet niemand hem natuurlijk als je thuiswerkt. Lekker werken en ontspannen tegelijk. Bijvoorbeeld met een lekker lange nek massage terwijl je een stapel administratie moet doorwerken. Zoiets doet een mens goed.

Xiaomi nekmassage apparaat
Via: aliexpress.com

Moet jij thuiswerken, of ben je van plan om het binnenkort te gaan proberen? Deze Xiaomi producten gaan het allemaal een stuk comfortabeler maken. En dat is best lekker. Zeker als je alle gemakken van thuis sowieso al binnen handbereik hebt.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo