Alle Xiaomi telefoons & tablets

Xiaomi maakt verschillende tablets en smartphones. De smartphones kunnen in twee categorie√ęn opgedeeld worden. De topmodellen hebben de nieuwste technieken en specificaties. De Redmi-serie gericht op een lager prijssegment en er wordt gebruik gemaakt van onderdelen die al wat langer op de markt zijn om kosten te drukken. De volgende smartphones worden momenteel het beste verkocht:

Topmodellen

[one-third-first]

Xiaomi Mi 6

Xiaomi Mi 6

De Xiaomi Mi 6 is het topmodel van Xiaomi. De telefoon heeft een Snapdragon 835 processor gecombineerd met maar liefst 6gb werkgeheugen. De smartphone heeft een dubbele camera aan de achterkant waarmee je de mooiste foto’s maakt.

Meer lezen over de Mi 6

[/one-third-first]

[one-third]
Xiaomi Mi Max 2

Xiaomi Mi Max 2

De grootste¬†smartphone van Xiaomi tot nu toe door het 6,44″ scherm.¬†Razendsnel dankzij de Snapdragon 625 processor en tot 48 uur te gebruiken door de gigantische 5300mAh batterij. Heeft verder tot 4gb werkgeheugen en 128gb opslagcapaciteit (uitbreidbaar) en een 12 megapixel camera.

Meer lezen over de Mi Max 2

[/one-third]
[one-third]

Xiaomi mi 5s Plus

Xiaomi Mi 5s

Xiaomi’s vorige topmodel, de Mi 5s, is nog steeds de moeite waard.¬†De telefoons hebben een haarscherp en kleurrijk full HD scherm, een supersnelle Snapdragon 821 processor en tot 4gb werkgeheugen. In twee formaten beschikbaar.

Meer lezen over de Mi 5s

[/one-third][vertical-spacer]

Smartphones uit de Redmi-serie

[one-third-first]

Xiaomi Redmi Note 4

Xiaomi Redmi Note 4

Xiaomi Redmi Note 4 heeft een groot en scherp 5,5 inch scherm. De telefoon is gemaakt van metaal en heeft een MediaTek 10-Core Helio X20 processor, gecombineerd met 2gb of 4gb werkgeheugen.

Meer lezen over de Xiaomi Redmi Note 4

[/one-third-first]

[one-third]Xiaomi Redmi 4

Xiaomi Redmi 4

Xiaomi Redmi 4 is een 5 inch smartphone met een metalen behuizing. De telefoon heeft een 16 megapixel camera en een krachtige batterij. Verkrijgbaar vanaf ongeveer ‚ā¨115.

Meer lezen over de Redmi 3[/one-third]
[one-third]

Xiaomi Redmi Pro

Xiaomi Redmi Pro

Xiaomi Redmi Pro is het nieuwe topmodel in de Redmi serie. De telefoon heeft een 5,5 inch scherm, vingerscanner aan de voorkant, dubbele camera aan de achterkant, een 10-core processor en tot 4gb werkgeheugen.

Meer lezen over de Redmi Pro

[/one-third][vertical-spacer]

Xiaomi tablets

[one-third-first]

Xiaomi Mi Pad 3

Xiaomi Mi Pad 2

Xiaomi Mi Pad 3 heeft een groot en haarscherp 7,9 inch scherm. De tablet is gemaakt van aluminium en heeft 4gb werkgeheugen en minimaal 64gb opslagcapaciteit.

Meer lezen over de Mi Pad 3[/one-third-first][vertical-spacer]

Alle smartphones en tablets

Huidige en eerdere modellen, gesorteerd op datum van introductie:

[one-third-first]

Topmodellen

[/one-third-first]
[one-third]

Redmi-serie

[/one-third]
[one-third]

Tablets

[/one-third][vertical-spacer]

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!