Eerste officiële teaser voor Xiaomi Mi Band 3

Inmiddels heeft Xiaomi de eerste officiële teaser voor de Xiaomi Mi Band 3 gelanceerd. We informeerden jullie al eerder dat deze opvolger van de razend populaire Mi Band 2 onderweg is. Ook zagen we al foto’s van de CEO van Xiaomi die de device 3 ‘toevallig’ om had, maar officieel was er nog niets bekend.

Teaser Xiaomi Mi Band 3

Dit veranderde eerder vanmorgen toen Xiaomi via haar officiële twitterkanaal deze teaser naar buiten bracht.

Xiaomi Mi Band 3

De eerste officiële teaser van de Xiaomi Mi Band 3

Deze foto was voorzien van de cryptische tekst ‘can you see what this is’. We kunnen in ieder geval concluderen dat deze tekst direct een hoop stof deed opwaaien aangezien de eerste kijkers dachten dat het een oude foto van de Xiaomi Mi Band 2 was. Oplettende kijkers zien echter iets anders…

Verwachtingen Xiaomi Mi Band 3

Er ontbreekt namelijk op de foto een knop om te navigeren. Hieruit kun je concluderen dat deze opvolger voorzien is van touchscreen. Daarbij is het display naar verwachting voorzien van een O-ledscherm. Dit verbetert de kwaliteit maar zie je niet direct.

Daarbij wordt verwacht dat deze nieuwste fitness-tracker nog nauwkeuriger jouw prestaties kan meten. Volgens andere analyses zal het toestel ook reageren op handbewegingen en zo nog directer reageren terwijl je sport.

Aangezien de Mi Band 2 al water- en stofdicht was kunnen we dit voor de opvolger zeker ook verwachten. Bovendien heeft Xiaomi algemeen aangegeven meer in te zetten op GPS-navigatie. We zijn dan ook zeer benieuwd naar de mogelijkheden.

Xiaomi Mi Band 3 hebben?

Wanneer deze nieuwe fitness-band uitkomt en tegen welke prijs is nog niet bekend. Als je hieronder jouw mailadres achterlaat geven we je graag een seintje zodra we weten waar en wanneer je deze fitness-tracker kan kopen.

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_cd0f4″][/cp_slide_in]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo