Superioriteit batterij Xiaomi Redmi Note 4X getest in navigatie race

Xiaomi Redmi Note 4X batterij test

Xiaomi Redmi Note 4X batterij testXiaomi lijkt erg trots te zijn op de levensduur van de Xiaomi Redmi Note 4X batterij. Om de superioriteit van de batterij aan te tonen, bedacht het bedrijf een lucratieve test. In de test werd de levensduur van de batterij vergeleken met die van de iPhone 7 Plus en de OPPO R9S.

Navigeren rondom Taiwan zonder opladen

De levensduur van de Redmi Note 4X batterij werd op de proef gesteld door de smartphone als navigator te gebruiken. Vervolgens werd rond de omtrek van Taiwan gereden, zonder de telefoon aan te sluiten op de oplader. Ditzelfde werd natuurlijk ook gedaan bij de iPhone 7 Plus en de OPPO R9s. De “race” begon bij de Taipei 101 toren en duurde maar liefst 14 uur en 26 minuten. Gedurende die tijd navigeerden de smartphones over een afstand van 902 kilometer.

Xiaomi redt als enige het einde met 18 procent batterijlading over

Het eerste toestel dat afviel was de Oppo R9s. Waarschijnlijk hield de batterij het niet vol door de minder geoptimaliseerde software van de smartphone. Als tweede was het de beurt aan de iPhone 7 Plus om op te geven. Het enige toestel dat het redde tot aan het einde van de race was de Xiaomi Redmi Note 4X. Het Xiaomi toestel haalde niet alleen het einde, maar had zelfs nog een batterijlading van 18 procent over.

Batterij echt superieur?

Natuurlijk lijkt het ietwat dubieus dat de Xiaomi Redmi Note 4X als enige overblijft, gezien de test werd uitgevoerd door Xiaomi zelf. Het zou interessant zijn, wanneer onafhankelijke partijen een duplicatie van het experiment doen. Tot die tijd lijkt de batterij van de nieuwe Xiaomi smartphone erg veelbelovend te zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=ZytfQ1Smf50

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo