Lancering Mi Note 3 op 11 september: specificaties gelekt

Xiaomi Mi Note 3

Eerder maakte Xioami al bekend dat het op maandag 11 september de Xiaomi Mi Mix 2 gaat lanceren. Nu heeft Xiaomi bekendgemaakt dat het op deze dag ook de Xiaomi Mi Note 3 gaat presenteren. We hoeven niet te wachten tot maandag om achter de specificaties te komen, deze zijn namelijk al uitgelekt.

Design

Volgens de gelekte details heeft de Mi Note 3 een 5,5 inch display. Dit is kleiner dan het 5,7 inch scherm van de Mi Note 2. Het scherm zal aan vier kanten gebogen worden en de behuizing is van aluminium.

Specificaties

Volgens de gelekte specificaties wordt de telefoon aangedreven door de Snapdragon 660 processor. Dit is de op een na beste processor van Qualcomm, en zal dus zeker goede prestaties kunnen afleveren. Qua RAM-geheugen zal het met 6gb waarschijnlijk ook goed zitten. Daarnaast zou de telefoon met 64 en 128gb aan opslagruimte te verkrijgen zijn.

Verder zal de batterij van de Mi Note 3 een capaciteit hebben van 3500mAh. Waarschijnlijk maakt de telefoon gebruik van de Quickcharge 4.0-techniek waardoor deze batterij binnen afzienbare tijd opgeladen is.

Camera’s

Het toestel zal aan de achterkant een dubbele camera hebben, dezelfde als bij de Xiaomi Mi 6. Dit betekent dat beide camera’s 12MP zijn, waarvan een met een telefotolens en een met een groothoeklens. De camera aan de voorkant zal met een verwachte 16MP ook niet de minste zijn.

Over de prijs van de Xiaomi Mi Note 3 is nog niets bekend. Xiaomi kennende zal die niet al te hoog zijn, maar daarover horen we maandag meer.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo