Specificaties van alle drie Xiaomi Mi 6 varianten bekend

Xiaomi Mi Smartphone

Xiaomi Mi SmartphoneAan de hand van eerdere berichten weten we dat er drie verschillende versies uitgebracht zullen worden van de Xiaomi Mi 6. Deze zullen onthuld worden tijdens de Mobile World Congress in Barcelona aan het einde van Februari. Gelukkig hoeven we dankzij een tipster uit China niet zo lang te wachten op de specificaties van de smartphones.

Xiaomi Mi 6 Youth

De goedkoopste smartphone in de serie¬†heeft de werktitel Xiaomi Mi 6 Youth. Het toestel heeft als enige een MediaTek Helio X30 processor. Gekozen is voor een PowerVr ¬†7XT Plus GPU. Wat de RAM capaciteit betreft is 4GB beschikbaar en er is 64GB opslagruimte voor foto’s, apps etc. Aan de achterkant is de Mi 6 Youth uitgerust met een dual camera.

Xiaomi Mi 6 Standard

Het toestel tussen het budget en het premium model in is de Xiaomi Mi 6 Standard. Deze heeft net als het premium model een Qualcomm Snapdragon 835 processor. De chipset wordt gecombineerd met een Adreno 540 GPU en 4GB RAM. Voor de interne opslag is 128GB beschikbaar. De telefoon is voorzien van een OLED display met een QHD resolutie. Ook dit toestel heeft aan de achterkant een dual camera.

Xiaomi Mi 6 Premier

Als laatste is er nog het premium model, de Xiaomi Mi 6 Premier. Deze luxe smartphone heeft ook een OLED display met een QHD resolutie. Als enige van de drie is het display aan beide kanten afgerond. Dit samen met de keramische behuizing zorgt voor een gelikte finish. De Mi 6 Premier heeft een Snapdragon 835 processor in combinatie met een Adreno 540 GPU. Er is 6GB RAM beschikbaar en 64GB interne opslag. Natuurlijk heeft ook dit toestel een hoofdcamera met twee lenzen.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo