Specificaties en prijs van de Xiaomi Mi 7 nu al uitgelekt

Specificaties en prijs van de Xiaomi Mi 7 nu al uitgelekt

Hoewel de nieuwe Xiaomi Mi 7 pas in het begin van 2018 gelanceerd wordt, zijn vandaag al specificaties van de telefoon uitgelekt. En daaruit blijkt dat de Mi 7 weer een toptoestel wordt. Ook de prijs van het toestel lekte vandaag uit.

Scherm zonder rand

De Xiaomi Mi 7 zal volgens bronnen een scherm met minuscule randen hebben, net als de iPhone X. Die trend is Xiaomi overigens zelf gestart met de Mi MIX en Xiaomi Mi MIX 2. Het scherm heeft een 6,01 inch formaat en is gebaseerd op OLED technologie. Samsung zal de schermen maken. Verwacht dus hoge kwaliteit schermen.

Processor: het neusje van de zalm

De huidige Xiaomi Mi 6 maakt gebruik van de Qualcomm Snapdragon 835 processor. Dat is momenteel de snelste processor. Voor de Mi 7 zal Xiaomi de Snapdragon 845 gaan gebruiken, de opvolger van de Snapdragon 835. Verder zal de Xiaomi Mi 7 6gb werkgeheugen hebben, en een dubbele 16 megapixel camera aan de achterkant.

Face ID

Volgens bronnen zal het toestel geen vingerafdrukscanner bevatten, maar ontgrendel je de telefoon met je gezicht. Apple was dit jaar de eerste fabrikant die deze technologie introduceerde. Xiaomi zal de eerste fabrikant van Android toestellen zijn die deze technologie gebruikt volgens de bronnen. Deze bronnen werken overigens bij de fabrieken die de smartphone zullen gaan maken, en zijn dus goed geïnformeerd.

Prijskaartje

Opvallend genoeg lekte de prijs van de Xiaomi Mi 7 vandaag ook al uit. Volgens de bronnen gaat de telefoon omgerekend 375 Euro kosten.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo