Singles Day komt er weer aan: spectaculaire aanbiedingen bij Gearbest

11 november is een van de belangrijkste dagen in China: op die dag stunten veel bedrijven met spectaculaire aanbiedingen. Ook Gearbest doet mee aan de actie. En de aanbiedingen gelden niet alleen op 11 november: de kortingen zijn al begonnen, en gaan door tot 20 november.

11 november

In Amerika prijzen veel winkels hun producten op Black Friday af. China heeft haar eigen dag vol aanbiedingen, namelijk 11 november. Deze dag wordt ook wel ‘Singles Day’ genoemd, voor hen die alleen door het leven gaat. Vandaar dat gekozen is voor de datum 11/11.

Bijna twee weken vol kortingen

De aanbiedingen zijn al begonnen bij Gearbest. Tot 7 november gelden preheat kortingen, als opwarmertje. Op 7 november 10:00 Nederlandse tijd start het main event, met de grootste aanbiedingen. Dit gaat door tot 13 november. Vanaf 13 november 02:00 Nederlandse tijd vindt encore plaats, met de laatste kortingen. Dit gaat door tot 20 november 02:00 uur. Tijdens deze periode zijn vele producten, waaronder Xiaomi producten, afgeprijsd. Elk half uur zijn er nieuwe aanbiedingen.

Naast kortingen ook winnen

Naast veel korting kun je ook producten winnen. In alle drie de fases kun je producten winnen door een lucky bag open te maken of met andere spelletjes. Kijk dus de gehele periode op de actiepagina van Gearbest!

Actiepagina bekijken


Volg MiFansNL op Facebook


Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

0 0 stem
Beoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments

Interesse in Xiaomi?

Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief met deals, nieuws, reviews en meer!

Nee, geen Xiaomi voor mij