ShotByMi 2020: win prijzen met jouw beste Xiaomi-foto’s

Ben jij één met de camera op je smartphone? Bekijk jij het leven vanuit het perspectief van een fotograaf? Dan is de ShotByMi challenge een uitgelezen kans om je talenten te laten zien en prijzen te winnen met je inzendingen.

Fotowedstrijd van Xiaomi

ShotByMi is geen nieuw concept. Ook vorig jaar hield Xiaomi al een contest met dezelfde naam. Tijdens deze wedstrijd werden er werkelijk prachtige foto’s gemaakt door de 16.000 Xiaomi-gebruikers die met de wedstrijd meededen.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.388 Xiaomi-fans gingen je voor!

Maar ook dit jaar lanceert Xiaomi de ShotByMi wedstrijd. Wat kun je verwachten van de wedstrijd, en welke prijzen zijn er te winnen?

ShotByMi 2020: alle info die je nodig hebt

ShotByMi is een wedstrijd voor Xiaomi-gebruikers. Dat betekent dat je alleen inzendingen mag doen die gemaakt zijn met een Xiaomi smartphone. Welke smartphone, dat mag je zelf weten. Al maak je natuurlijk wel hele mooie foto’s met de Xiaomi Mi 10 Pro, of de Mi 10, Redmi Note 9 of elke andere Xiaomi-smartphone, die beiden bovenaan de lijst met beste smartphone camera’s staan.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Tot 5 september 2020 tijd om inzendingen te doen

De fotowedstrijd van Xiaomi is begonnen op 5 augustus 2020. Vanaf die datum hebben fotografen een maand de tijd – tot 5 september – om inzendingen te doen. Vanaf dat moment zijn er twee weken om de stemmen te verzamelen. Op 20 september 2020 wordt bekend gemaakt wie de winnaar van de fotowedstrijd is.

Street photography & Summer Vibes

Op de website van de wedstrijd staan bij de galerij twee thema’s. Street Photography en Summer Vibes. Dit zijn de thema’s waarbinnen de foto’s gemaakt moeten zijn, om zodoende eenzelfde lijn te kunnen trekken door alle inzendingen.

Prijzen om te winnen

Uiteraard vallen er ook prijzen te winnen met de wedstrijd. Zo wint de eerste plaats maar liefst 5.000 Dollar als Creative Fund en een Award Certificaat. Daarnaast zijn er nog Xiaomi smartphones te winnen, een Feiyu Smartphone Gimbal voor videomakers en digitale certificaten.

Meer info vind je op de event pagina van ShotByMi. Als je dan toch bezig bent mag je hem ook op ons forum plaatsen, vinden we leuk!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo