Review Xiaomi Square Box 2: klein, maar groots in volume

Review Xiaomi Square Box 2: klein, maar groots in volume

Op zoek naar een goede draagbare bluetooth speaker? Dan raden we de Xiaomi Square Box 2 aan. De speaker produceert een hoop geluid van goede kwaliteit. Verder is hij lekker licht en heeft de speaker een flinke batterij.

Xiaomi Square Box 2

De Xiaomi Square Box 2 is een kleine, minimalistische speaker. De speaker meet slechts 15,5 bij 6 bij 2,5 centimeter. Hij is gemaakt van een combinatie van aluminium en plastic. Hierdoor is de speaker erg licht, hij weegt slechts 155 gram. Je kunt hem dus altijd gemakkelijk meenemen.

Aansluitingen

De Xiaomi Square Box 2 kan aan je smartphone, tablet of laptop gekoppeld worden via Bluetooth 4.2. Dankzij deze versie van Bluetooth is de speaker snel gekoppeld. Het bereik is ook goed, tot 10 meter volgens Xiaomi maar in de praktijk lijkt dat meer. Door het gebruik van Bluetooth 4.2 kun je ook informatie over de batterij op je telefoon zien. Zo weet je precies hoeveel batterij de speaker nog heeft. Naast Bluetooth kun je ook een kabel gebruiken om muziek af te spelen via de audio-in poort aan de achterkant.

Geluid

Het belangrijkste van een speaker is natuurlijk het geluid, en daarvan zijn we onder de indruk bij de Xiaomi Square Box 2. De speaker kan dankzij een dubbele speaker van 5 watt een enorme berg geluid produceren voor zijn formaat. De speaker heeft ook een subwoofer waardoor ook een flinke bass aanwezig is. Dit maakt de speaker minder geschikt voor het beluisteren van podcasts, maar uitstekend voor muziek.

Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.

Bekijk alle Xiaomi-deals, coupons en kortingen


Bellen met de ingebouwde microfoon

De Xiaomi Square Box 2 heeft ook een ingebouwde microfoon. Hierdoor kun je ook bellen met de speaker. Handig als je met een groep met iemand wil bellen. Als je gebeld wordt kun je met de aan- en uitknop opnemen. Dan wordt de muziek ook gepauzeerd. Naast de aan- en uitknoppen vind je volumeknoppen.

Batterij

De Xiaomi Square Box 2 heeft een ingebouwde batterij die je kunt opladen met een micro USB kabel. De batterij heeft een capaciteit van 1200mAh. Hierdoor kan je volgens Xiaomi 10 uur luisteren op 40% volume. Op het maximale volume is dat een stuk korter, maar nog steeds lang genoeg voor een barbecue in het park. Thuis kun je de speaker natuurlijk op een stopcontact aansluiten en zo onbeperkt luisteren.

Conclusie

Al met al zijn we erg onder de indruk van de Xiaomi Square Box 2. Vaak zijn dit soort speakers van matige kwaliteit. De Xiaomi Square Box 2 is erg stevig gebouwd dankzij het aluminium, maar nog belangrijker is het fantastische geluid. Ik ben nog geen andere speaker tegengekomen die net zo klein is en zulk goed geluid produceert.

Dank aan Geekbuying voor het beschikbaar stellen van het review exemplaar. Bij Geekbuying is de speaker te koop slechts €25.

Xiaomi Square Box 2 bekijken bij Geekbuying

Let op de plaats van verzending; bestellingen van buiten de EU kunnen additionele btw- of invoerkosten bevatten (meer info). Aanschaf kan soms gratis of goedkoper zijn in combinatie met een abonnement.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

Xiaomi Mi Band 4
€ 28,26 € 39
🔥Extra korting bij AliExpress🔥 [actueel]
Handige pagina met veel (persoonlijke) kortingscodes voor AliExpress.
Xiaomi Mi 9
De Xiaomi Mi 9 gewoon in Nederland (en op voorraad).
Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!