Release Xiaomi Mi Mix 2s lijkt aanstaande: dit zijn de details

Releasedatum Xiaomi Mi Mix 2S met supersnelle Snapdragon 845 processor bekend

Trendwatchers houden de ontwikkelingen bij Xiaomi al enige tijd in de gaten. Door gelekte productfoto’s en specificaties lijkt het erop dat zij snel de Xiaomi Mi Mix 2s wil introduceren als gepast antwoord op de iPhone X. Nu er een gerucht opduikt over de Snapdragon 845 en er kortingen op andere modellen worden gegeven lijkt de lancering van dit nieuwe vlaggenschip van Xiaomi nog voor het toonaangevende Mobile World Congress 2018 plaats te gaan vinden.

Welk gerucht over de Snapdragon doet de ronde?

Xiaomi lijkt vooral de strijd met Samsung momenteel niet te schuwen. Zo is zij inmiddels groter dan Samsung in India. Een volgende strijd barstte los rond het Mobile World Congress (MWC) 2018. Verwacht wordt dat Samsung daar de Galaxy 9 zal presenteren. Toen Xiaomi aankondigde tijdens de MWC geen nieuw toestel te lanceren dacht men dat Xiaomi de Mi Mix 2s pas daarna zou lanceren.

Xiaomi Mi Mix 2s het verwachte scherm-ontwerpBovendien werd verwacht dat De Galaxy 9 het eerste toestel ter wereld zou zijn dat met de razendsnelle Snapdragon 845 chip zou zijn uitgerust. Nu wordt het gerucht echter sterker dat niet Samsung maar Xiaomi deze primeur pakt met de Mi Mix 2s en daarom de lancering snel, nog vóór de MWC op 26 februari begint, aan zal kondigen.

Zijn er nog meer aanwijzingen voor een spoedige introductie?

Jazeker! Een toestel gaat vaak pas in de aanbieding als óf de vraag tegenvalt of er een opvolger aankomt. De Mi Mix 2s wordt algemeen gezien als de opvolger van de Xiaomi Mi Mix 2, die niet te klagen had over gebrek aan vraag. Laat nu net dit type toestel ineens enorme prijskorting krijgen van Xiaomi…

Wordt ongetwijfeld vervolgd. Wij houden je op de hoogte als het zover is.

Wij delen de laatste geruchten en bieden je alvast de te verwachten specificaties. Ook kun je je bij ons registreren voor de release-alert. Dan geven wij je vrijblijvend een notificatie als we weten wanneer en waar de telefoon te koop is.

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_08279″][/cp_slide_in]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo