Prijzen en modellen Xiaomi Mi 6 en Mi 6 Plus gelekt

Xiaomi Mi 6Een maand voor de officiële onthulling van de Xiaomi Mi 6 en Xiaomi Mi 6 Plus lijken alle verschillende varianten van de toestellen te zijn gelekt. Ook de bijbehorende prijzen zijn online opgedoken. Of het echt om de officiële prijzen en modellen gaat is niet helemaal zeker. Mocht het wel zo zijn, maakt Xiaomi zeker veel Xiaomi fans blij binnenkort.

Xiaomi Mi 6 modellen en prijzen

Volgens de opgedoken informatie zal Xiaomi drie verschillende versies van de Mi 6 uitbrengen. Er zal een versie komen met 4GB RAM en 32GB opslagruimte. Deze komt met een prijskaartje van omgerekend 269 euro. De tweede variant komt ook met 4GB RAM, maar combineert dit met 64GB interne opslag en zal 308 euro kosten. Als laatste is er het premium toestel met 6GB RAM en 128GB opslagruimte voor 362 euro.

Xiaomi Mi 6 en Mi 6 Plus prijzen en modellen

Prijzen en varianten Xiaomi Mi 6 Plus

Ook van de Mi 6 Plus zullen er drie varianten worden uitgebracht met verschillende RAM en opslagruimte opties. Als eerste is er een versie met 4GB RAM en 64GB interne opslag voor 349 euro. Het tweede toestel komt met 6GB RAM, gecombineerd met 128GB opslagruimte. Wie hiervoor kiest zal 403 euro lichter zijn. De derde variant heeft met 8GB de meeste RAM capaciteit en komt met 256GB aan opslagruimte. Voor dit toestel moet ook het meest worden neergeteld, namelijk 469 euro.

 


Volg MiFansNL op Facebook


Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
0 0 stem
Beoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments

Interesse in Xiaomi?

Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief met deals, nieuws, reviews en meer!

Nee, geen Xiaomi voor mij