Prijzen Xiaomi Mi 9 voor Nederland bekend: een bijzonder interessante smartphone

De lancering van de Xiaomi Mi 9 is inmiddels achter de rug en het was nog wachten op de prijzen voor de Europese markt. Deze zijn inmiddels bekend.

Xiaomi Mi 9

Met de Xiaomi Mi 9 gaat het Chinese bedrijf opnieuw de strijd aan met de gevestigde orde, maar deze keer ook in Europa. Door te kiezen voor high-end specs in combinatie met een goede prijs, proberen ze meer en meer marktaandeel te krijgen.

De Xiaomi Mi 9 beschikt over de snelle Snapdragon 855, op het moment van lanceren één van de snelste chipsets beschikbaar voor mobiele apparaten. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de camera’s en dit zien we ook terug in de score van DxOMark, een onafhankelijk testinstituut voor camera’s.

Lees ook: 5 redenen om de Xiaomi Mi 9 te kopen

Opvallend zijn ook functies zoals bijvoorbeeld het snel opladen (maar dan ook echt heel snel) en de softwaremogelijkheden die het toestel biedt.

Xiaomi Mi 9 officieel

Prijs Xiaomi Mi 9

Er zijn verschillende modellen die uitgebracht worden door Xiaomi, maar het ‘standaard’ model met 64GB opslag en 6GB RAM, zal in Europa over de toonbank gaan voor 449 euro. De 8GB/128GB-versie zal voor 499 euro verkocht gaan worden.

Helaas is er op dit moment nog niets bekend over andere modellen die in Europa verkocht zullen worden. Maar met deze prijs en de bijbehorende specificaties gaan ze wel degelijk de concurrentie aan met de gevestigde orde en toestellen zoals de Samsung Galaxy S10, maar ook met Chinese concurrent Huawei.

In welke winkels de Xiaomi Mi 9 in Nederland verkocht zal gaan worden is nog niet helemaal duidelijk.

Meer info over de Xiaomi Mi 9 kun je vinden op deze speciale pagina, waar je uiteraard alle specs kunt vinden.

90 %
Laatste Amazon prijsupdate was: 24 september 2020 08:30
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.


Volg MiFansNL op Facebook


Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL

Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue

Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

0 0 stem
Beoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments

Interesse in Xiaomi?

Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief met deals, nieuws, reviews en meer!

Nee, geen Xiaomi voor mij