Specificaties en foto’s Xiaomi Mi Notebook uitgelekt, te koop vanaf €540

Prijs en foto's Xiaomi Mi Notebook uitgelekt, te koop vanaf €540

Prijs en foto's Xiaomi Mi Notebook uitgelekt, te koop vanaf €540

Een dag voor de Xiaomi Mi Notebook gelanceerd wordt zijn een hoop nieuwe details uitgelekt. We zien de laptop voor het eerst op foto’s. Ook zijn de specificaties en de prijs uitgelekt. De laptop heeft een i5 of i7 processor, tot 16gb werkgeheugen, 512gb SSD enNVIDIA GTX 970M 4GB DDR5 grafische kaart. De goedkoopste versie kost €540.

Uitgelekte foto’s Xiaomi Mi Notebook

Op de eerste uitgelekte foto zien we de laptop in gebruik. Hoewel het logo niet goed zichtbaar is (onder het scherm) gaat het om de Xiaomi laptop. Op de andere foto is een klein deel van het toetsenbord te zien. Interessant zijn de pijltjestoetsen. Deze dienen namelijk ook als home-knop en page-toetsen. Met deze laatste toetsen kun je gemakkelijk naar boven of beneden in een document of website.

Xiaomi Mi Notebook toetsenbord

Specificaties en prijs

Veel belangrijker dan de foto’s zijn natuurlijk de specificaties en de prijs. Er zijn twee versie’s. De standaard versie gaat omgerekend €540 kosten. De laptop heeft een i5 processor, 8gb DDR4 werkgeheugen en een 256gb SSD.

De pro-versie gaat omgerekend €905 kosten. Deze laptop heeft een Intel Core i7-6700HQ processor 16gb DDR4 werkgeheugen, een SSD met 512gb en een NVIDIA GTX 970M 4GB DDR5 grafische kaart. Met deze specificaties zit de Mi Notebook Pro in het hoogste segment qua prestaties, maar voor een beduidend lagere prijs. De laptop heeft een batterij die 6 uur gebruikt kan worden.

Xiaomi Mi Notebook Pro vergelijking

Veel goedkoper dan andere merken

Op een slide uit de powerpoint die is uitgelekt wordt de nieuwe Xiaomi Mi Notebook Pro vergeleken met andere laptops, zoals de Macbook Pro van Apple. Hier valt op dat de laptop prima mee kan met zijn concurrentie, maar wel een stuk goedkoper is.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo