Xiaomi gaat MIUI 7 op 13 augustus presenteren, mogelijk ook nieuwe producten

MIUI 7

MIUI 7

Xiaomi heeft vandaag de uitnodigingen naar de pers verstuurd voor een evenement dat op 13 augustus gehouden gaat worden. Uit de vormgeving van de uitnodigingen blijkt dat Xiaomi die dag sowieso MIUI 7 zal gaan presenteren. Daarnaast zijn er ook geruchten dat Xiaomi op 13 augustus een of meerdere producten gaat lanceren.

Xiaomi evenement op 13 augustus

Het evenement op 13 augustus zal plaats vinden in Beijing, in het China National Convention Center om precies te zijn. Daar zal Xiaomi CEO Lei Jun sowieso MIUI 7 presenteren, blijkt uit de uitnodigingen. Die worden namelijk bezorgd met een zogenaamde tangram, verschillende vormen blokjes die vormen kunnen vormen. Standaard ligt de tangram in de vorm van een 7.

MIUI 7

Die 7 slaat terug op MIUI 7, de te lanceren versie van het besturingssysteem. MIUI, momenteel is versie 6 beschikbaar, is de versie van Android die gemaakt is door Xiaomi. MIUI is gemaakt op basis van Android en Android apps zijn dus gewoon te downloaden, maar de vormgeving is door Xiaomi aangepast. Ook heeft Xiaomi een aantal nieuwe features toegevoegd.

Mogelijk worden ook andere producten gelanceerd

Mogelijk worden op 13 augustus ook andere producten gelanceerd. Zo zou de Xiaomi Redmi Note 2 op 29 juni gelanceerd worden, maar door problemen met betrekking tot de productie ging dit niet door.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo