Dit zijn de 10 populairste Xiaomi-producten van dit moment

Xiaomi heeft veel, heel veel producten in het assortiment, maar welke zijn nu echt het populairst? Wij hebben ze voor je op een rij gezet!

1. Xiaomi Mi 8

De Xiaomi Mi 8 is één van de meest populaire toestellen van dit moment en dat is terecht: het is een smartphone met high-end specs, maar vooral erg betaalbaar. Vaak is deze al rond de 300 euro beschikbaar en qua prestaties kan hij eenvoudig mee met een Samsung of iPhone.

2. Xiaomi Mi Band 3

Met de Xiaomi Mi Band-serie heeft het Chinese bedrijf een schot in de roos. Ze zijn mateloos populair door de mogelijkheden en vooral de daarbij behorende prijs. Doordat je de Xiaomi Mi Band 3 voor een paar tientjes kunt gebruiken en grotendeels dezelfde mogelijkheden hebt dan bijvoorbeeld een Fitbit, zijn er steeds eer mensen die hiervoor kiezen.

Lees ook: Review Xiaomi Mi Band 3: activiteitentracker met belachelijk goede prijs

XiaomiMiBand3 MiFans 3

3. Xiaomi M365 electric scooter

Elektrische steps zijn steeds populairder aan het worden en ook het exemplaar dat Xiaomi, de Xiaomi M365 verkoopt profiteert hiervan. Er worden wereldwijd veel van deze steps verkocht en daarom staat deze ook in het top 10 lijstje! Hier lees je wat je alles rondom de regels met elektrische steps in Nederland.

XiaomiM365featured1

4. Xiaomi Mi Android TV Box

Streamen kun je op allerlei verschillende manieren doen. Of het nu met een smart TV, Chromecast of andere oplossing is, toch zijn er ook veel mensen die kiezen voor de Xiaomi Mi Android TV Box. Hiermee kun je allerlei content bekijken of je tv en bepaalde modellen hebben een ingebouwde cast-mogelijkheid. Deze Xiaomi TV Box is vooral ook weer erg goedkoop!

5. Xiaomi Mi Mix 3

De Xiaomi Mi Mix 3 is een bijzondere smartphone als we naar het uiterlijk kijken met dunne schermranden. Ook onder de motorkap is deze dik in orde en dat wordt gewaardeerd: het is één van de best verkopende modellen van Xiaomi.

6. Xiaomi Mi Robot Vacuum

Heb je geen zin om steeds zelf te stofzuigen, dan is een robotstofzuiger een goede optie. Xiaomi brengt ook een eigen model op de markt dat wereldwijd gewaardeerd wordt door de klanten. Zelf heb ik deze ook thuis en kan niet meer zeggen dan dat ik erg enthousiast ben over de werking en de bijbehorende app.

Foto Xiaomi Mi Robot Vacuum

7. Xiaomi Mijia Smart 360 camera

Wil je de boel goed in de gaten houden, dan is de Xiaomi Mijia Smart 360 camera een optie. Deze IP-cam biedt heldere beelden van waar hij ook neer wordt gezet, handig!

8. Xiaomi Yi 4K Action Cam

Als geduchte concurrent van GoPro gaan de Action Cams van Xiaomi ook als warme broodjes over de toonbank. Met deze camera kun je de tofste stunts vastleggen in 4K.

Xiaomi Yi Camera

9. Xiaomi Pocophone F1

De onverwachte hit van Xiaomi dit jaar is toch wel de PocoPhone F1. Een high-end smartphone die voor een bijzonder lage prijs in de markt werd gezet. Er zijn inmiddels ook al velen van verkocht en daarom prijkt deze ook in het lijstje met best verkochte producten.

Xiaomi Pocophone F1 voorkant en achterkant

10. Xiaomi Drone (4K)

Xiaomi kijkt goed naar de concurrentie en probeert het dan beter te doen. In ieder geval voor een betere prijs en dat is ook gelukt met de Xiaomi Drone, die natuurlijk ook in 4K kan opnemen.

Xiaomi 4k drone
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo