PocoPhone F2 komt eraan: nieuw ‘bewijs’ gevonden

Xiaomi Pocophone F1 gelanceerd en nu al verkrijgbaar

De PocoPhone F1 had veel liefhebbers wereldwijd: het was een toestel met bijzondere goede specs voor een zeer aantrekkelijke prijs. We denken nu weer meer te weten over de opvolger, de PocoPhone F2.

PocoPhone F2

Er wordt allang uitgekeken naar de PocoPhone F2 en het toestel is dan ook al lang en breed besproken in het geruchtencircuit. Toch waren de aanwijzigingen niet altijd erg concreet.

We zagen wel een tweet van de topman van PocoPhone dat we in 2020 meer zouden horen over een eventuele opvolger, maar deze werd alweer snel verwijderd. Dit zorgde ervoor dat de geruchtenstorm weer wat ging liggen.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.389 Xiaomi-fans gingen je voor!

Toch zijn er nu nieuwe bewijzen gevonden dat de PocoPhone F2 er echt aan zit te komen.

Pocophone2-handelsmerk
Via: Twitter

Handelsmerk ingediend

Er is namelijk een handelsmerk ingediend door het bedrijf, hetgeen erop zou kunnen duiden dat de PocoPhone F2 aanstaande is.

In het handelsmerk wordt de naam ‘Poco F2’ genoemd en dit is natuurlijk niet erg verhullend. Wat dit concreet betekent, dat is natuurlijk de vraagt, maar er is in ieder geval beweging in de ontwikkeling van een nieuwe PocoPhone.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

PocoPhono F1

De PocoPhone F1 was een bijzonder interessant toestel. Ook al was er in het begin software-matig nog wat winst te behalen, met een prijs van net iets boven de 300 euro was dit een toestel met bijzondere specs en vooral een erg goede prijs.

Daarnaast werden er high-end-specs aangeboden en werden de makers, die dit onder de vlag van Xiaomi doen, vergeleken met OnePlus. Dit bedrijf gelieerd aan Oppo bracht jaren geleden een vlaggenschip uit voor een budgetprijs.

Via: Twitter

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo