PocoPhone F2 komt eraan: nieuw ‘bewijs’ gevonden

De PocoPhone F1 had veel liefhebbers wereldwijd: het was een toestel met bijzondere goede specs voor een zeer aantrekkelijke prijs. We denken nu weer meer te weten over de opvolger, de PocoPhone F2.

PocoPhone F2

Er wordt allang uitgekeken naar de PocoPhone F2 en het toestel is dan ook al lang en breed besproken in het geruchtencircuit. Toch waren de aanwijzigingen niet altijd erg concreet.

We zagen wel een tweet van de topman van PocoPhone dat we in 2020 meer zouden horen over een eventuele opvolger, maar deze werd alweer snel verwijderd. Dit zorgde ervoor dat de geruchtenstorm weer wat ging liggen.

Bekijk nu
NIEUW: Nederlandse Xiaomi Mifans-community

De Nederlandse Mifans.nl-community is officieel gelanceerd. Een community van Xiaomi-enthousiastelingen met antwoorden op vragen, tips, guides en nog veel meer!

Toch zijn er nu nieuwe bewijzen gevonden dat de PocoPhone F2 er echt aan zit te komen.

Pocophone2-handelsmerk
Via: Twitter

Handelsmerk ingediend

Er is namelijk een handelsmerk ingediend door het bedrijf, hetgeen erop zou kunnen duiden dat de PocoPhone F2 aanstaande is.

In het handelsmerk wordt de naam ‘Poco F2’ genoemd en dit is natuurlijk niet erg verhullend. Wat dit concreet betekent, dat is natuurlijk de vraagt, maar er is in ieder geval beweging in de ontwikkeling van een nieuwe PocoPhone.


Xiaomi Mi Band 5 NIEUW

De gloednieuwe activitytracker van Xiaomi.
Nederlandse versie!

PocoPhono F1

De PocoPhone F1 was een bijzonder interessant toestel. Ook al was er in het begin software-matig nog wat winst te behalen, met een prijs van net iets boven de 300 euro was dit een toestel met bijzondere specs en vooral een erg goede prijs.

Daarnaast werden er high-end-specs aangeboden en werden de makers, die dit onder de vlag van Xiaomi doen, vergeleken met OnePlus. Dit bedrijf gelieerd aan Oppo bracht jaren geleden een vlaggenschip uit voor een budgetprijs.

Via: Twitter


Volg MiFansNL op Facebook


Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL

Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue

Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

0 0 stem
Beoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments

Interesse in Xiaomi?

Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief met deals, nieuws, reviews en meer!

Nee, geen Xiaomi voor mij