Xiaomi POCO X3 specs verschijnen online; grote accu en 33W laden

Poco X3

In de database van FCC verscheen recentelijk vermoedelijk de POCO X3. De specs die op dit moment verwacht worden voor het toestel zijn behoorlijk interessant, en dan met name de batterij en de camera’s.

De POCO X3

Het registratienummer M2007J20CG in de database van FCC laat je direct zien wat we kunnen verwachten van de POCO X3. De camera heeft het klassieke ‘oreo’-model en ook is de behuizing van het toestel zichtbaar.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.388 Xiaomi-fans gingen je voor!

Ondanks dat we van de registratie maar heel weinig kunnen aflezen, zijn er toch een aantal eigenschappen die op de behuizing af te lezen zijn. Hieronder de specs die we kunnen verwachten in de POCO X3.

Lees ook: Review POCO F2 Pro: maakt deze potentiële top-smartphone het ook waar?

64 MP AI camera

Op de afbeelding van de behuizing is duidelijk te zien dat dit nieuwe toestel voorzien wordt van een 64 MP super camera met AI. Dit is geen nieuwe camera voor de POCO-reeks, want ook de POCO X2 was voorzien van deze sensor. Of de software achter de camera in dit nieuwe toestel aangepast is, dat zal later moeten blijken.

Batterij

Wanneer we dieper in het certificaat duiken, zien we ook wat informatie staan over de batterij. Deze is maar liefst 5.160 mAh, en daarmee een stuk groter dan die van de X2, die het met 4.500 mAh moest doen. Ook is de laadsnelheid omhoog geschroefd. Waar de POCO X2 met 27W oplaadde, doet de X3 dat met 33W, waardoor je toestel toch weer iets sneller vol is.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Geen informatie over display

Helaas staat er bij het certificaat geen informatie over het display en de camera. We weten dus nog niet of het gaat om een punch-hole, waterdrop of pop-up camera.

Poco X3
Via: gizchina.com

Er gaan inmiddels wel geruchten rond over het plaatsen van de Snapdragon 765 in één van de nieuwe toestellen van POCO. Daarbij zou dat toestel ook voorzien zijn van een 120Hz AMOLED scherm, wat door medewerkers van Xiaomi ook werd gedeeld op Twitter. Of dit de Poco X3 is, dat weten we op dit moment nog niet. Als dit wel zo is, dan zou de X3 het eerste POCO-toestel zijn met een schermverversingssnelheid van 120Hz.


Zodra er meer nieuws is over deze geruchten, of wanneer de POCO X3 officieel aangekondigd wordt, lees je hier meer of de geruchten uiteindelijk wel of niet bleken te kloppen.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo