Poco F2 of X2? We weten nu wanneer de opvolger van de Pocophone F1 komt

De geruchtenmolen draait op volle touren over de opvolger van de Pocophone F1. Of hij nu de Poco F2 of X2 gaat heten, inmiddels hebben we wat meer details, waaronder een lanceerdatum.

Poco F2 of X2

Hoe het toestel precies gaat heten, dat weten we nog niet, maar er komen wel steeds meer en meer details naar buiten over de opvolger van de Pocophone F1.

Inmiddels weten we ook dat het bedrijf los van Xiaomi opereert, maar er wel nog nauwe banden aanwezig zijn. Los daarvan is bekend dat de opvolger eraan zit te komen en Poco heeft hoge verwachtingen waar te maken met de Poco X2 of F2.

Lees ook: PocoPhone F2 komt eraan: nieuw ‘bewijs’ gevonden

Poco S2 E01

Poco India zette al een video online, waarin gesproken woord over Seizoen 2, aflevering 1. Waarschijnlijk gaat dit over een nieuwe fase waarin Poco onafhankelijk verder gaat, waarbij aflevering 1 staat voor het toestel dat eraan zit te komen.

Hieronder zien we de teaser die op Twitter geplaatst werd.

Lanceerdatum Poco F2

Wanneer de Poco F2 gelanceerd gaat worden is ook al een soort van bekend. We weten dankzij Manmohan Chandolu, de manager van Poco India, dat het toestel in maart 2020 gelanceerd zal worden.

Dit betekent dus dat we op het moment van schrijven nog geduld moeten hebben totdat we het toestel echt gaan zien. We verwachten wel nog veel meer geruchten en details de komende period, waaronder specs, de naamgeving en wie weet al enkele foto’s.

De Poco F2, X2 of wat de naam ook gaat zijn zal in ieder geval weer hoge specs moeten hebben voor een onverslaanbare prijs om het succes en de hype volledig waar te maken bij hun trouwe fans.

Via: GSMArena

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo