Ook budget versie van Xiaomi Mi 6

Xiaomi Mi 5 toestellenNa het grote succes van de Xiaomi Mi 5, ziet het ernaar uit dat Xiaomi dit jaar een groter segment van de smartphone markt wil bereiken. Volgens de laatste berichten zal het bedrijf ook een budget versie van het nieuwe vlaggenschip toestel op de markt brengen. In totaal zullen er drie verschillende modellen van de Xiaomi Mi 6 uitgebracht worden.

Budget versie met Helio X30 chipset

Als de berichten waar zijn, zal het goedkoopste model uitgerust worden met een MediaTek Helio X30 processor. Het zou voor het eerst zijn dat Xiaomi voor MediaTek kiest in plaats van Qualcomm voor één van zijn vlaggenschip toestellen. In het verleden kwamen zelfs de telefoons met prijzen onder de 300 euro met een Qualcomm chipset. De budget telefoon zal voor omgerekend  271 euro verkocht worden.

Premium model krijgt Snapdragon 835

Naast het budget model komen er nog twee andere varianten van de Mi 6 op de markt met een Qualcomm Snapdragon 835 processor. De twee hebben wel verschillende prijskaartjes. Één van de toestellen zal te koop zijn voor 338 euro. Het laatste toestel betreft een echte premium telefoon en zal voor 407 euro te bemachtigen zijn. Het premium toestel zal afgewerkt zijn met een gelikt afgerond display.

Lancering

Het lijkt er gelukkig op dat we niet meer zo lang hoeven te wachten op de nieuwe Xiaomi vlaggenschip toestellen. Aannemelijk is dat Xiaomi de smartphones tijdens de Mobile World Congress eind februari in Barcelona zal onthullen.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo