Officiële Nederlandse webshop van Xiaomi opent vrijdag 10 april

Xiaomi is inmiddels al ruim een jaar in Nederland te koop, maar een eigen, officiële kanaal was er nog niet. Tot vrijdag 10 april, dan opent de officiële webshop.

Xiaomi in Nederland

Gelukkig zijn er al veel manieren om Xiaomi in Nederland te kopen, maar daar wordt dus een nieuwe mogelijkheid aan toegevoegd.

Bekijk nu
NIEUW: Nederlandse Xiaomi Mifans-community

De Nederlandse Mifans.nl-community is officieel gelanceerd. Een community van Xiaomi-enthousiastelingen met antwoorden op vragen, tips, guides en nog veel meer!

De webshop kan wat verwarring veroorzaken, omdat deze niet op het Mi.com-domein draait, maar een eigen URL heeft. Dit is echter wel de officiële shop van Nederland, die gerund wordt door dezelfde mensen die ook de fysieke winkel in Nederland gaan doen.

De webshop is te vinden op mistorebenelux.com en zal op vrijdag 10 april, 17.00 uur officieel zijn virtuele deuren voor het grote publiek openen. Welke producten er precies te krijgen zullen zijn is vooralsnog niet bekend, maar naast smartphones zullen er ook andere product-categorieën aanwezig zijn.

Fysieke Xiaomi Store in Nederland

Daarnaast hebben we nog steeds een (aantal) fysieke Xiaomi Store(s) in Nederland tegoed. De eerste zou in maart van 2020 openen, maar door het Corona-virus is dit logischerwijs uitgesteld.

]Wanneer dit nu wel mogen verwachten is vooralsnog niet bekend, maar dat er steeds meer Xiaomi in Nederland komt, is een feit.Waar kun je nog meer terecht?

In onderstaand lijstje zijn nog een aantal plaatsen waar je terecht kunt in Nederland voor Xiaomi-producten.

Betrouwbare Chinese webshops

Via: Bright


Volg MiFansNL op Facebook


Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL

Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue

Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

0 0 stem
Beoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
2 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments

Interesse in Xiaomi?

Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief met deals, nieuws, reviews en meer!

Nee, geen Xiaomi voor mij