Officiële Nederlandse webshop van Xiaomi opent vrijdag 10 april

Xiaomi Mi Store fysieke winkels feat

Xiaomi is inmiddels al ruim een jaar in Nederland te koop, maar een eigen, officiële kanaal was er nog niet. Tot vrijdag 10 april, dan opent de officiële webshop.

Xiaomi in Nederland

Gelukkig zijn er al veel manieren om Xiaomi in Nederland te kopen, maar daar wordt dus een nieuwe mogelijkheid aan toegevoegd.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.384 Xiaomi-fans gingen je voor!

De webshop kan wat verwarring veroorzaken, omdat deze niet op het Mi.com-domein draait, maar een eigen URL heeft. Dit is echter wel de officiële shop van Nederland, die gerund wordt door dezelfde mensen die ook de fysieke winkel in Nederland gaan doen.

De webshop is te vinden op mistorebenelux.com en zal op vrijdag 10 april, 17.00 uur officieel zijn virtuele deuren voor het grote publiek openen. Welke producten er precies te krijgen zullen zijn is vooralsnog niet bekend, maar naast smartphones zullen er ook andere product-categorieën aanwezig zijn.

Fysieke Xiaomi Store in Nederland

Daarnaast hebben we nog steeds een (aantal) fysieke Xiaomi Store(s) in Nederland tegoed. De eerste zou in maart van 2020 openen, maar door het Corona-virus is dit logischerwijs uitgesteld.

]Wanneer dit nu wel mogen verwachten is vooralsnog niet bekend, maar dat er steeds meer Xiaomi in Nederland komt, is een feit.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Waar kun je nog meer terecht?

In onderstaand lijstje zijn nog een aantal plaatsen waar je terecht kunt in Nederland voor Xiaomi-producten.

Betrouwbare Chinese webshops

Via: Bright

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo