Nog meer beelden en details gelekt van de Xiaomi Mi Mix 3

Xiaomi Mi Max 3 voorzijde en achterzijde

Zoals we vorige week al berichten maakt Xiaomi er een sport van om in aanloop naar lancering van een nieuwe smartphone zo veel mogelijk publiciteit te generen met foto’s, teasers en lekken. De Xiaomi Mi Max 3 komt eraan, dus ook het afgelopen weekend was het weer raak. Wij brengen je de laatste updates.

Uiterlijk Xiaomi Mi Max 3

Deze keer geen uitgebreide beschrijvingen maar twee filmpjes die laten zien hoe de gouden en zwarte versie van het toestel eruit zouden moeten gaan zien. De tekst op het scherm is een sticker die in het Chinees de belangrijkste eigenschappen vermeldt. Als eerste de zwarte versie.

en de goudkleurige versie

Daarnaast dook ook een foto op van een werkende Max 3. Dit geeft een mooie indruk van de te verwachten beeldkwaliteit en toepassingen.

Xiaomi Mi Max 3 werkend

De werkende Xiaomi Mi Max 3

Zoals we zien zijn er nogal wat onduidelijkheden. Zo is het goudkleurige toestel dat we in het filmpje zien beduidend anders dan de foto van de Mi Max 3 die ook gelekt is. Nu zou het kunnen dat het filmpje van de Mi Max Pro is. De uitsparingen op het toestel in het filmpje zouden dan voor eventuele gezichtsherkenning zijn. Kortom Xiaomi houdt haar fans weer flink in discussie.

Update technische specs

Zoals gezegd komen er naar verwachting twee versies. De reguliere versie met Snapdragon 636-processor en 2 of 4 GB RAM werkgeheugen. De PRO-versie wordt naar verwachting uitgerust met Snapdragon 710 processor en 6 GB RAM werkgeheugen. Daarnaast zijn beide versies voorzien van Android Oreo 8.1 en MIUI 10. Over de cameratoepassingen is nog niet veel bekend, al verwacht men wel een 8 MB selfie-camera aan de voorkant. De vingerardruksensor aan de achterzijde zal ook standaard worden ingebouwd.

Xiaomi Mi Max 3 hebben?

Wij kijken reikhalzend uit naar de introductie van deze telefoon. We kunnen je dan als eerste vertellen waar deze te verkrijgen is en wat de prijs is. Helaas weten we nog niet wanneer het zover is. Hou dus onze site in de gaten voor de laatste updates.

Via: wccftech.com en gizmochina.com

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo